Lielupē uz doto momentu ir pacēlies līmenis un rauj no visiem grāvjiem visus sūdus iekšā,žagari,zāle utt,copēt pagrūti
Tagad jau visur tā!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Bišku paeksperimentēju - nonācu pie secinājuma, ka man nesanāk
Barotavas pa pirmo. Dizains ir otršķirīgs rādītājs, galvenais, lai pilda savu uzdevumu. Man barotavas sanāk ne labāk kā tev, bet strādā OK. Vienīgi stieplītes garumu uz cilpiņu, abās pusēs vēlams taisīt vienāda garuma. Tad pie auklas ietīšanas, barotava ūdenī mazāk mētāsies no vienas puses uz otru.
Huseens, Varu tev ieteikt vēl vienu variantu,kur iegūt svinu savā īpašumā ieskrien kādā tev tuvākajā riepu servisā un uzprasi vecos svinus no riepu balansēšanas.
Šodien bijām ar Aigaru Kundziņsalā Viņš ar fīderi, es ar divām gruntenēm - viena aprīkota kā fīderis, viena ar parastu svinu un divām pavadiņām. Uz abiem kopā bija kādas 8copes, bet neviena netika realizēta Zivis ņem gariem zobiem, aiz paša ēsmas galiņa
Jā, bijām šodien, bet ūdens vēl dikti duļķains un visāda draza pa straumi iet. Nekas, nākamnedēļ jau varēs visur ar grunteni un pludiņu pilnā sparā! Beidzot laiciņš normāls, es pat šodien drusku pasauļojos Kad atbraucām mājās, tad sapratu, ka esmu pazaudējis vienu lietiņu. Bija izkritusi no kabatas, kad karināju jaku uz krūma. Ar auto negribējās braukt pakaļ, uzlecu uz velo un aizminos - par laimi neviens tur vēl nebija bijis un savu lietiņu atdabūju! Rekur šamējā atkal ir manā rīcībā - maijā bez viņas jau būtu grūtāk!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
sveiki visiem!!! vai kads var man ieteikt,uz kurieni aizbraukt brivdienas sezonu atklat? lai tik nebutu parak talu no rigas...
Quote (Anatolijs)
Ljubitex - Lielupe, Buļļupe vai Daugava
Piekrītu Anatolijam! Ezeros vēl īsti nav ko darīt! Pie Anatolija minētajām vēl var pieskaitīt mazo juglu Viss tepat Rīgā un Pierīgā