Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Labs vakar! Sen te neesmu rādījies. Katrā reizē kad spiningoju baigais funktieris galvā. Par ko liecina tas, ka mazie skrien pakaļ māneklim? Nū es domāju tās zivtiņas, kas ir mānekļa lielumā vai pat mazākas un arī ne plēsīgās zivis. Kāpēc viņas skrien pakaļ?
visu laiku nav sanaacis pie kompja pieseest. vasara kaa nekaa trakaakais, ka uz copi arii nav normaali buuts bet tas ko gribeeju teikt ar noveeloshanos ir tas, ka elkoraa (lielajaa briiiviibas gatvee pie gaisa tilta) otrajaa staavaa atrauts copes lietu veikals. traapiiju vienaa no no peedeejaam akcijas dienaam. tur izraadaas uz meenesi bija gandriiz visam gandriiz visi 50% atlaides... inventaars tur daudz (vismaz vobleri) sortiments dazhaads. paarsvaraa normaali brendi. nopirku auklu sufix 8simto jauno par 10 latiem + kapeikaam... normaalaa cena bez atlaides tikai paaris kapeikas vairaak kaa eboat.lv sagraabos arii kaut kaadas yozuri mailes. tagad shkrobe, ka vajadzeeja graabt vairaak. biju shokaa.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
nav tik traki ar mani. var jau gudri spriest, tachu man bija gruuti nepanjemt par 10 latiem sufix 832 auklinju 120m. diez vai taads suuds un izmetiishu. bija zkumji, ka veelamaa peldspeeja, izmeers un kraasojums izumi ziveem bija jau izkjerts. taas man lielaa cienjaa engures ezeraa par 4 latiem gabalaa buutu kaadu panjeemis. un starp citu par suudiem runaajot. bija man viens taads, kas staaveeja kastee ieruuseejis. reiz pienaaca kaarta vinjam, jo tajaa vietaa bija ierobezhota maaneklju pielietoshanas iespeeja. ejoshais aizlidoja ar notruukushu pavadu metienaa un bija jaanjem rokaa bezceriigais gadiijums (suuds, kaa tu saki). izceelu 4,5 kg liidacinju. neesi red taads pesimists.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!