Man tā viņu spēle tā īpaši neliekas cerīga Galvenais, ka labu firmu mānekļi, bet kastē guļ pilnīgi bez jēgas
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
tie ir mūsu platumu grādos pazīstami kā ratlini. Citur vibe lures (vibration). Spēle ļoti aktīva vibrācija. citiem ir lodītes, kas grab, citiem fiksētas, citiem vispār vēls zin kas. Darbības princips - a) vienmērīga ietīšana; b) dziļākās vietās līdzīgi kā ar džigu (ja grunts ļauj) - iemet, norgimst, uzrauj augšā, atkal gremdē; c) viss kas ienāk prātā :))
pats agrāk esmu izmantojis un šo to dabūjis. Iespējams nākamgad patestēšu uz zandartu vai līdaku dziļumā. Pāris modeļus noskatīju, bet vēl domāju par lietderību.
kristsKG - tas, ka strādā tikai uz vienmērīgu tīšanu, to es ar uzreiz sapratu. Vislabāk man pašam patīk spēle, kad kātiņu ceļ uz augšu, tad arī neskrien gruntī tie ķēmi. Bet tā spēle pārāk strauji drebelīga, kaut kā nav ticība tādam un jātin diezgan ātri, ja vien apakšā nav ašpadsmit metri. Kaut kā tomēr pie šādiem stripri jāpiešaujas, laikam sākumā. Pat nezinu kāpēc esmu tādus iegādājies Laikam jau brendi + krāsojums ķer makšķerniekus, jo nevienu zivi uz tiem neesmu noķēris
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Standarta frāze A reāli ko ar tādiem darīt, vajag bez maz vai spečuku nolīgt, kas parāda un iemāca Otrs varinats, tos ignorēt, kā līdz šim Trešais variants - uzdāvināt marti!
man nē, paldies ja nu vienīgi vinnēju nejauši kādā sacensību formātā bet es ar tādiem pielietojumu savā kastē neredzu. vēl jo vairāk tiem bleķiem un rotiņiem :P
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Man, starp citu, rotiņu palicis nepiedodami maz. Nav pat 20gb kopā, kas man patīk. A tie ir vieni no maniem mīļākajiem mānekļiem. Vienkārši pamazām izkristalizējās konkrētas firmas un kokrēti modeļi, kas man patīk un pārējiem nav vietas manā kastē. Sitīs pa kabatu bet kaste piepildīsies daudz pilnāka. A par tiem dīvainajiem vobleriem - galvenais piedalies konkursos un saņemsi balvas
parcopi, tie ir provocējoši un aktīvo zivi meklējoši mānekļi. ātri iztausta potenciālās vietas, tikai jābūt pārliecībai, ka tas māneklis strādā... par Taviem nemācēšo to teikt.
Tas jau svarīgs kritērijs uz jebkuru mānekli, neatkarīgi no brenda, cenas u.t.t. Ja ir ticība māneklim, tad tas arī nostrādā. Kaut vai tā iemesla pēc, ka tas tiek biežāk lietots. Nu lai jau vārtās kastē, šad tad izmēģināšu ar, moš kādā situācijā nostrādā.
Baigi dīvainais. Tvičojot mēģina iznirt uzreiz. Paliek zem ūdens 90% gadījumu, ja kātu rauj uz augšu, jo tad šis kaut kā uz sānu aiziet. Pie sānu rāvieniem nirst un pat izlec no ūdens. Savas spēles vispār nav - puļķis! Nav mans, Dimam tāds iedāvināts, bet skaidrībā īsti netikām. Tie retie rāvieni, kas izdevās, deva saprast, ka maneklis perspektīvs un krāsojums labs, tikai vot kā viņu iedarbina? Vienīgais ko sapratām, ka paliela pauzīte vajadzīga.
Es jau teiktu ka virsminieks, ko iedarbina ar tehniku "walk the dog". Kāts jārausta uz vienu un tad otru pusi, vieglāk parādīt, nekā izstāstīt. Neesmu pieķēries šiem, bet doma ir Gaujas zaļās uz virsminiekime walkiem un poperiiem pamēģināt paķert. Pietiekoši interesanti varētu būt!
Tos testēšu, kad būšu Ķīšezerā un Daugavā. Mēģināsu uz "otvodnoi pavadok" un uz dropšota sistēmas