Johnny_Bravo, nez... es laikam nepirktu, ja nu vienīgi kādu mazo, ja ietu forelēs, bet takā neeju, tad... es pieturos pie japāņu ražotajiem - ZipBaits, Megabass, Jackall, DUO, Jackson, IMA, O.S.P.!!! Visi, kas man ir kastēs ir strādājoši un ķer zivis
Šodien biju iegājis vietējā copes bodē un iekrita acīs vobleri "Raiden". Tādus nebiju manījis un firmu tādu ar nezinu, pārdevējs teica, ka Ķīnā ražo, kas gan nav nekāds pārsteigums Vairākus aptaustīju, it kā nostrādāti labi un kvalitatīvi, vienu arī atļāvos paņemt testam. Paņēmu vienu kranku
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tad jau manīs. Iespējams nogulses kādā kaste, kas netiek ņemta līdz uz copi Bet tas, ja man viņš neiepatiksies, vai pirmajās trijās lietošanas reizēs uz viņu nekā nebūs
Ar raideniem iet diezgan jautri, te viņs spēlē te atkal nekā, bieži gadās brāķi (šķība mēle utml) pie pirkšanas obligāti jānočeko pamatīgi. Pašam kastē ir kādi 3-4 vobleri no šamiem, uz visiem ir bijis pa lomam. Par kvalitāti var teikt ka tā noteikti atbilst cenai, nekas super labs bet priekš cenas 2-4 LS manuprāt tīri okei.
Pēc tam, kad laukos uz bēniņiem mētājas kastīte ar visādies tūdiem, mans vairs brīnumiem netic.. Vienīgi straikiem ir šis tas lietojams... visādi citādi ķīnīzeru pirkšana man ir beigusies.. Izņēmums laikam būs KOSADAKA, tos gan pārīti gribu iepirkt.. ta manīs, kad lieki pārdesmit lati būs, tad papildināšu kasti
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Šodien gāju rīta pastaigā un atradu kārtējo vietējo copes bodi, nu netur man tie nervi, tāpēc iegāju ar mērķi nopirkt kādu kasti, taču izgāju ar tukšām kabatām un pilnām rokām džigu. Starp citu nopirku arī kaut kādu bleķi kurš jau šodien tiks izmēģināts