bet ja nopietni, tad atkarīgs kādā dziļumā taisies velcēt. augšējie 3 izskatās labi velcēšanai, bet notekti, ka vajadzēs dziļumu starp 4 un 6 metriem. apakšējie varētu iet 3-2m dziļumam uz velci, bet kā uz viņiem ņems nav ne jausmas.
Augšējie 3 man liekas par traki jo viņi iet 10 m dziļumā , bet nu nekas lai staigā pa grunti mož kādu samu uz 85 kg pieķers Kādas reizes 3 ir velcēts ar viņiem un nekā. tagad bus ari jāpamēģina tie 2 pa labi ir jauni un tā kur pēc raudiņas izskatās. ā un tas apakšējais asaris arī pa grunti staigā jo ir liela tā mēlīte, tās lielās zivis es domāju pa grunti dzīvojas ne?
par daugavu man melna bilde. bet kā jau visās ūdenskrātuvēs zivis pulcējas dziļuma maiņas vietās. uz tā saucamajām kantīm. velcēšanai eholote ir baigi noderīga. bez tās grūti. lielās pamatā sēž uz grunts, bet medī arī papeldot augstāk.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
bet nu tā baigi mani neklausi, jo neesmu nekāds profesionālais velcētājs šogad pat neatceros vai kādu zivi uz velci būtu noķēris laikam kaut kādus asarus, bet zandartu nevienu un līdaku arī nē. vēl jau to voblera dziļumu regulē ar izlaistās auklas garumu. velcei parasti lieto garākas pavadas nekā spiningojot. un arī auklas resnākas. bremzi spolei noregulē tā, lai nenolauž kātu, kad ieliksi vobleri kādā daugavas siekstā
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Labi būs jāmēģina kuatkad tuvākajās dienās kautko velcējot dabūt , jā eholotu arī laikam būs jāiegādājas cik esmu redzējis diezgan precīzi viņš dziļumu un visādus paugurus nosaka.
Sandris, no tiem esmu darbojies ar yozuri crystal minnow deep... Lielupee kjeeraas gan zandarti, gan liidakas, bet velce iisti nav man... darba dziļums atkarīgs no auklas diametra un attāluma - orientējoši 6-7 m
Sandris, no tiem esmu darbojies ar yozuri crystal minnow deep... Lielupee kjeeraas gan zandarti, gan liidakas, bet velce iisti nav man... darba dziļums atkarīgs no auklas diametra un attāluma - orientējoši 6-7 m
Zinu, ka pirmie un otrie rotiņi ļoti laba strādā, kad tiem noņem oriģinālo trijžuburu āķi un pieliek galā mušu. Vienalga paštaisītu, vai pirktu, bet tāda kombinācija strādā - sevišķi straujākās upēs. Par cik man vienam rotiņam foreļojot pazuda viens no trim āķiem, tad es noņēmu salauzto trijžuburi nost un pieliku......pat nezinu kā to nosaukt - muša tā īsti nav, bet kaut kāda kāpura vai kukaiņa imitācija, ko lieto ziemā. Tad jau brīvdienās manīs, vai kāda forele šādu iekāros Un jautājums pa tēmu - kur var nopirkt gatavas mušas?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vēl neesmu izlēmis. Visticamāk sestdien, bet varbūt arī svētdien Jāskatās kādi laika apstākļi kuru dienu
Nu varam braukt svētdien, ja esi braucējs. Tad arī agrāk varētu, sestdien es baigi agri netieku