Kādai copei varētu noderēt mīksts 1.70m garš spinings. Testu nezinu, varētu būt līdz kādi 20-25gr. Pat neatceros no kurienes man viņš mājās ir Tagad sāku pārcilāt rīkus un skatos, ka tāds arī ir Šosezon mēģināšu spiningot arī!
šodien atklāta sezona otro reizi. Piemānīts Gaujas līdaciņš un knapulītis lašukiņš. Kolēģim ar viens lašukiņš. Visi peld tālāk (izņemot kolēģi) Toties kāds skaists laiciņš šodien...
dadziic, Nu nesēžas tev mājās. Anatolijs, Ja jau spinings, tad plēsīgajām zivīm domāts. Bet 1,7m it kā labi der ložņāt caur krūmiem. Kādreiz man tēvam bija VEF spinings no ņeržas. Pēc garuma līdzīgs. Līdakas ķērās labi. Ar inerces spoli.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šorīt ar čomu bijām atklāt spiningošanas sezonu! Sākumā bijām vienā foreļupītē, bet tur krasti dikti neizbrienami un ūdens līmenis drausmīgi zems, tāpēc pēc kādas pusstundas pārbraucām citur - uz Gauju! Cope neviena nebija, uz diviem pazaudējām četrus mānekļus - trīs ūdenī, viens palika kokā! Toties laiciņš bija kā uz pasūtījumu - vienkārši super! Vietām gan dabūjām brist pa riktīgām kupenām, vai slidināties pa ledus gabaliem, bet kopumā bija jautri! Un fiziskā slodzīte arī laba tika! Vienuvārdsakot - SUPER! Lai runā foto!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tas no CL Tikko zvanīju uz ZM. Lēmums pieņemts, vēl jāgaida VARAM akcepts, bet tāds noteikti būs. Tātad- atklāšana 10.05 (vai 11.05, aizmirsu :))...
Bet ar laivu taču braukt drīkstēs,cik saprotu no 1 maija ?? Ķersim līdakas atpūtai bet ašukus vēderam.Galvenais jau tas pasākuma prieks A asari man pat labāk garšo nekā līdaks Nu ja arī kāda pieķersies ,ar baudu varēs atlaist .
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…