Vakar pabraukājām ,vai pareizāk sakot paairējāmies pa kādu nelielu upīti (jo motoriņš bij piemirsies mājās )Bet ar aķīti vien uz priekšu negribēja kustēt Rezultāts protams pilnīga 0 Šajā gadā laikam pirmo reizi ka nebija pat neviena piesitiena,vot tev i lielās rudens līdakas Visu protams novēlām uz laika apstākļiem ,saule spīdēja pārāk spoži un spiediens arī liekas bij ļoti zems. Nu neko gaidīsim nākamās brīvdienas ,cerams ka laika apstākļi uzlabosies Smuks ašuks Raivi es šādus ķeršu nākamnedēļ
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Sveiki veči! Sorry ja ne pa tēmu. bēt kāds var pastāstīt par ūdām??
Vasarā peldošajām ūdām man liekas ir jābūt saistītām ar laivu, otra lieta- vairāk kā ar divām nedrīkst vienlaicīgi. Ļoti nesportisks, lai neteiktu maluzvejniecisks līdaku ķeršanas veids. Diemžēl tiek visai plaši pielietots ziemā. Aiz gara laika arī pats esmu kādreiz kādā ālinģī iemetis ūdu Bet nekad vairāk par vienu
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Šodien biju ielaidies ar laivu ezerā paspingot.Sākumā pāris stundas pavelcēju bet pa tukšo.Tad piestāju pie viena neliela līcīša un sāku mētāt Buma lielo maili ,pēc neliela brīža sekoja cope.Uzreiz jau jutu ka nekas liels nav un tā arī bija 48cm gara līdaciņa ,kuru pēc iepozēšanas atlaidu.Un tas arī šodien bija viss.
Copman78.Būtu labāk mēģinājis LotaLota piemānīt.Pēc tam "kādam" pačukstējis.Tas "kāds" varētu pajemt antigripīnu un padoties ciemā LotaLota mēģināt savaņģot.