Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien biju copē.Laiks bija diezgan pavēss, tā ka pat kājas sala.Diezgan ātri pieteicās pirmais.Asaris-500 gr. Vēl pec laika-asaris-300gr.Tā kopumā noķēru vēl pāris nelielus ashukus un divas zemmēra līdaciņas, kuras protams tika izlaistas atpakaļ dzimtajā stihijā.Ķēru lidz 10.00 un tad devos mājup.Kopumā cope patika!Daudz emociju!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tātad īsumā par Burtnieka braucienu. Trešo reizi tur braucu un trešo reizi aplaužos Nācās noskatīties, kā kolēģis dabūj gandrīz četrinieci un vēl trijnieci A man bija tikai viena cope, pie tam tāda, ka sabojāja visu garīgo. Paņēma kaut kas diezgan monstrīgs. Spole kauca kā negudra, nedaudz pietinu klāt, kā atkal tin visu ārā. Plus vēl kolēģis ņemās mani visu laiku audzināt un mācīt kā jādara Tādā stresa situācijā pabiju kādas 5-6minūtes, pie laivas tā arī neko nedabūju. Neizturēja karabīne pie pavadas un izstiepās. Tā arī paliku bez loma un drebošām rokām un sabojātu garastāvokli Negribu vairs uz Burtnieku Labāk butēs
Ķīsīts brauca pār ezeru Rakstītām i kamanām, Asarītis zirgu dzina, Raudiņ' tura kamaniņas.
Jūtu līdz Savas trofejas arī līdz šim neesmu mācējis dabūt laukā no ūdens
bet te ir tā saucamā 'medaļas otra puse' - Vienmēr nenoķertā trofeja atstās visspilgtākos iespadus, nekā tā, kuru būsi noķēris! Tā tam būs būt! Un tāpēc arī bieži atceramies, ka reiz pieķērās bet apstākļi vai kas cits patraucēja un .... Eh, tas tomēr ir skaisti!
Es arī nevaru aizmirst, kā man salidojuma dienā Sausajā pie laivas tas krokodils aizgāja... Kaut raudi... Bet atcerēšos visu mūžu!