[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: marti, Koka_Klucis, Zivinens, kapracis  
Spiningošana
dadziicDatums: Trešdiena, 02.05.2012, 21:39 | Ziņa # 871
Grupa: Savējie
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Sveiki - vasali!
Nezinu kur kurais atklājis sezonu, bet mēs ar Griezēju Vecdaugavā uzdūrāmies kaut kādiem dīvaiņiem - vienam vobleru kastes vietā grilla kaste, otrs smokingā ar hūti galvā. hello Brauc klāt, sāk baurot, ķeras pie borta, atņem karafi, tad vēl gribēja konjaku no blašķītes izrīt... Tad piespieda izķert zemmērus no zālēm un izdzina krastā! Ar to viss nebija beidzies, apsmēja un piespieda šašliku ēst! Karoče, knapi aizbēgām... Tie ar 2 laivām nesās virsū, a mēs iemaskējāmies starp pārējām 20 pretējā krastā... laikam nevarēja mūs atrast un atmeta ar roku... vhūūū.... labi ka tā.... Būs mācība, nav ko pa svešām vietām copēt braukāt...
Kaut ko izdevās man arī

Šitie ir tie!

Te viņi izdzēra mūsu Bulamoru!

Šitās zemmēra līdaciņas viņi spieda ķert, mēs pa kluso laidām atpakaļ...

Gribējām pa labam sarunāt, Griezējs mēģināja apvārdot to mafijas bosu hūtē, vai tiešām tā gaļa jāēd...

A šis tik pīpē, špļauj dusmīgi zemē un nevīžo pat bikšu priekšu aiztaisīt!

Kā viņi dzinās mums pakaļ... Tas bija kā pakaļdzīšanās kino ar Čaku Norisu galvenajā lomā...
Pielikumi: 0837359.jpg (82.6 Kb)

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

Ziņojumu laboja dadziic - Trešdiena, 02.05.2012, 21:48

BorodaDatums: Trešdiena, 02.05.2012, 21:49 | Ziņa # 872
Grupa: Dzēstās
dadziic,
Tas ir labais! :D Šitais ir labākā ackaite pēdējā mēneša laikā! :D

copmanis78Datums: Trešdiena, 02.05.2012, 21:55 | Ziņa # 873
Copmanis-ziņnesis
Komentāri: 2573
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
dadziic,intresanta atskaite.

ljubitexDatums: Trešdiena, 02.05.2012, 21:57 | Ziņa # 874
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Forša atskaite!!! ja ja ja

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

dadziicDatums: Trešdiena, 02.05.2012, 21:59 | Ziņa # 875
nene Jūs te priecājaties, a mums bikses slapjas...

Life to fishing
Forced to work

parcopiDatums: Trešdiena, 02.05.2012, 22:05 | Ziņa # 876
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Atskaite pa pirmo! ja
Man šodien piecas copes, no kurām izvilku divas zemmēra līdakas un no tām trim, kas atkabinājās - viena bija ļoti laba! Trīs copes bija uz Dam šūpiņu, divas uz rapala divdaļīgo vobleri. Seja man kā bruņiniekam tomātam tagad :D
Sīkāka atskaite kaut kad vēlāk rakstu sadaļā, kad taps atskaite par maija sākumu. Nedaudz vēlāk dažas bildes :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Trešdiena, 02.05.2012, 22:05 | Ziņa # 877
Quote (dadziic)
nene Jūs te priecājaties, a mums bikses slapjas...

Es vienreiz ar to mafijas bosu veicu pārbraucienu praktiski rīta pustumsā, cauri visai Rīgai. Un iedomājies, viņš pat alu atļāvās iedzert līkumojot starp Daugavā iemestiem tīkliem un murdiem. Es aiz bailēm trīstik alu sarāvos! :D

spulgitsDatums: Trešdiena, 02.05.2012, 22:09 | Ziņa # 878
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Forša atskaite!!! ja

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

dadziicDatums: Trešdiena, 02.05.2012, 22:09 | Ziņa # 879
Ar to konjaku jau bija tā - Griezējs dod Henesy tam, kurš noķēris zivi... A te, tas mafijas boss - ūdeņu ass, sāk stāstīt kā raudiņas uz špiņa vilcis...

Life to fishing
Forced to work

dadziicDatums: Trešdiena, 02.05.2012, 22:12 | Ziņa # 880
Quote (parcopi)
Seja man kā bruņiniekam tomātam tagad

Man darbā bija kolēģi, kuri nodomāja, ka man no dzeršanas deguns sarkans... alus

Life to fishing
Forced to work

parcopiDatums: Trešdiena, 02.05.2012, 22:13 | Ziņa # 881
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
No vakar dienas :)
Pielikumi: 0072014.jpg (82.5 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Trešdiena, 02.05.2012, 22:17 | Ziņa # 882
Multimakšķernieks
Biku no šodienas :)

Pielikumi: 4751339.jpg (98.4 Kb) · 6851310.jpg (100.1 Kb) · 0365915.jpg (128.6 Kb) · 3764057.jpg (110.7 Kb) · 3807631.jpg (79.2 Kb)

BorodaDatums: Trešdiena, 02.05.2012, 22:22 | Ziņa # 883
Tā pēdējā bilde parāda, kurš te ir boss! :D

parcopiDatums: Trešdiena, 02.05.2012, 22:26 | Ziņa # 884
Multimakšķernieks
Quote (Boroda)
Tā pēdējā bilde parāda, kurš te ir boss!

Nē, tas ir šajā bildē :D
Pielikumi: 1503456.jpg (107.1 Kb)

BorodaDatums: Trešdiena, 02.05.2012, 22:28 | Ziņa # 885
plaude :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv