[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: marti, Koka_Klucis, Zivinens, kapracis  
Spiningošana
paganels(pp)Datums: Otrdiena, 01.05.2012, 23:07 | Ziņa # 856
Grupa: Savējie
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Būs iegrauzušies cepumā Velti es gaidu atskaitīti

esmu tur,kur neķeras:).

jutrixDatums: Otrdiena, 01.05.2012, 23:10 | Ziņa # 857
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
laikam nebrauc mājās, jo nav ko atskaitē ielikt svilpo

The most dangerous animal in Japan is ninja

Ziņojumu laboja jutrix - Otrdiena, 01.05.2012, 23:10

paganels(pp)Datums: Otrdiena, 01.05.2012, 23:13 | Ziņa # 858
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Baltais62,trin āķus....sestdien braucu ciemā velk1

esmu tur,kur neķeras:).

parcopiDatums: Otrdiena, 01.05.2012, 23:37 | Ziņa # 859
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Sezona iesākās ne tā kā gribētos, sīkāka atskaite rīt no Zivnieka :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

jutrixDatums: Otrdiena, 01.05.2012, 23:46 | Ziņa # 860
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Sezona iesākās ne tā kā gribētos, sīkāka atskaite rīt no Zivniek

īsi un konkrēti :D

The most dangerous animal in Japan is ninja

parcopiDatums: Trešdiena, 02.05.2012, 07:46 | Ziņa # 861
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Šodien laižu uz Mēmeli. Cerams nebūs trakais vējš, kā vakar, un necope :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

martins_Datums: Trešdiena, 02.05.2012, 09:00 | Ziņa # 862
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Sīzona atklāšana izdevusies...
Biju "slepenā purvā" kopā ar vēl 30-40 laivām.. vispār biju ahujā, kad piebraucot ieraudzīju to autoparku un cilvēku masas, kas kā čaklas skudriņas stibij ezerā laivas un krauj tajās mantas.. Kamēr gatavojos, atklausījos no daudziem prognozes, ka ņi*uja nebūs un pusdienās jau jābrauc mājās, utt :))))
Ielaidos, motorīts pieleca no trešā rāviena, un devos pirmās zobainās meklējumos... Meklēt nenacās ilgi, ap piekto metienu tuc-tuc, tuc-tuc-tuc, bams.. IR! Pirmais! Zemmērs :))) Buča uz vaiga un vaļā...
Aizšļūcu uz ezera otru galu, kur vēl nebij lielais garnizons dimdinājis pāri, un atradu zālītes ap kurām viss notiek.... Pārčamdot krastu metru pa metram, copes bija pat 4os metienos pēc kārtas.. Izmērs varēja būt labāks, bet vai tad tas ir svarīgākais šajā dienā?
Rezultātā trīs māsiņas atbrauca mājās, laikam 10 zemmēriņi iepauksnīti, un tā kā braucam ne pēc gaļas, tad arī seši mēriņi plunčājas tālāk.. Lielākā ap 1,5 kg. vēl daudz copīšu, smuki izgājieni acu priekšā.. Ēda visu, no nelielām mailēm līdz Basteram.
Visi, kas atslēdziņu un vietiņu atrada, pavilka, bija gan laikam arī tādi, kas atsūkāja :)))))
Visus sveicu Līdaksvētkos!!! :)

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

Baltais62Datums: Trešdiena, 02.05.2012, 09:11 | Ziņa # 863
Komentāri: 89
Reputācija: 0
Par aktivitāti
PAGANELS
Sacensībās Zaubes dīķī iebraucējiem neķerās

J0nisDatums: Trešdiena, 02.05.2012, 09:46 | Ziņa # 864
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Vēl bik no vakardienas
Sākumā nopētījām :D

Tad pamakšķerējām

pēc tam visu atlaidām, nu gandrīz visu :)

Labi paēdām

un baudījām dabu un tās iemītniekus :)

Pielikumi: 9386305.jpg (73.4 Kb) · 2500855.jpg (81.4 Kb) · 2436119.jpg (99.5 Kb) · 6771902.jpg (83.0 Kb) · 8663040.jpg (120.9 Kb)

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

ljubitexDatums: Trešdiena, 02.05.2012, 09:59 | Ziņa # 865
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Mums vakar ķērās ne tas ko gaidijām....līdakas bija tikai 2 zemmēra...nācās atgriezties krastā bez tām....Bet labi,ka laiciņš bija labs,atradām aizvēju un baudijām šašliku un tikko nozvejotus asarus un citus

Pielikumi: 3128060.jpg (69.9 Kb) · 4820640.jpg (227.8 Kb)

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

RedDatums: Trešdiena, 02.05.2012, 10:19 | Ziņa # 866
Komentāri: 62
Par aktivitāti
Zirgavīns lēts un labs savai cenai svilpo

Izskatās, ka visiem vakar bijis tā ap 1-1,8 kg lomā zaļās, kas dabūjis piecirst :)
Sīkuļi tiešām nejēgā daudz bija.

diena starpā un izskatās, ka piektdien atkal laidīsim copē. Tagad mērķis 3niece.

Zivis IR!

Andris999Datums: Trešdiena, 02.05.2012, 10:22 | Ziņa # 867
Komentāri: 29
1. maijs aizvadīts.
Biju božu ūdenskrātuvē, kopā 4 līdakas - viena zemmēra, pārējās trīs uz aci ap 2kilo, visas peld tālāk.
Cope diezgan švaka, paceļoties vējam copes vairs nesekoja.

Visas cerības uz 4-5-6 maiju. Tad nu gan ir jāpievar kas iespaidīgāks.

martiDatums: Trešdiena, 02.05.2012, 13:25 | Ziņa # 868
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

ljubitexDatums: Trešdiena, 02.05.2012, 13:54 | Ziņa # 869
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
gaļu redzēju-un kur zivis?

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

martiDatums: Trešdiena, 02.05.2012, 14:04 | Ziņa # 870
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
zivis ezerā drošā vietā :)
aigars (parcopi.lv) tika pie viena asara uz rotiņa, kristians (kristsKG) pie zemmēra līdakas.
es labi atpūtos un piesmēlu zābakus :D
laikam būs jātaisa papildus sacenes, jo tā arī nesapratu, kas labāks - bleķis jeb voblers svilpo

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv