Atputa no liidakam:)no 5.30 lidz 11.00-Babite. Viss prognozeja ka cope ne bus ,bet brivdiena un mes uz ezeru.Cope bija, bet ne tik ka parasti(nu cik var:)vajag tak atpusties) Tris asari un tris liidakberni Divi smukie uzbrukumi vobleram ar riktigu "burunu"un skanju. Nu vismaz pabijam ezera -paelpojam svaigu gaisu
Noplūdis foto no filmēšanas laukuma, kurā nesen tika filmēts jauns klips . Runā, ka nākamnedēļ iznākšot un būšot jaunas rīmes arī!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien no rīta (pavēla rīta) iešmaucu Daugavā - apskrēju pāris spotus (sev zināmos, varbūt ne labākos ) un pat neaslicis kātus aizlaidu uz Grand River.. Tur bilde interesantāka.. izmērs līdz 150-200 (ar škirošanu, protams), bet process - atvilkos mellu muti. +/- normu tikko safilēju, pirksti jēli, vēl labi daudz pār bortu. Rullēja otvodka un visiem zināmās slepenās gumijas
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Man filmēšanas laukumā šodien tik labi negāja. Daži asari, viens gan virs 400gr. Man gan bija citi uzdevumi
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Visādi pantiņi jau no bērnības lien ārā. Tur pie vainas laikam vectēvs. Man vectētiņš bija dzejnieks un rakstnieks, bet kara laikā pazuda bez vēsts. Laikam koncetrācijas nometnē palika. Alberts Garais, pseidonīms Lobreitiņš... Un arī manējais sencis Anatolijs mīl šo to sacerēt. te forumā bija viens viņa dzejolis ar! Tā, ka man no divām pusēm nāk laikam tas