Šodien laiciņš tiešām bija ideāls līdakai. Aizvedām bērnu 13:00 uz dzimšanas dienas ballīti Majoros un tikmēr paši uz Kaņieri.
Jau pašā sākumā asaru katlā meklējot "īsto atslēgu" ar divdaļīgo poperīti tiku pie labas copes:
Taču atlocījās āčis un zive prom bija Izmērs bija 70+ toč
Jau pēc brīža sekoja nākamā cope uz OSP bent minnow 106:
Kopumā izvilku pie divdesmit līdakām, taču divas tik bija mērā. Asariem atslēgu tā arī neatradu, lai arī pie četriem divsimtnieciņiem tiku. Neliels rūgtums par smuko zivi, jo bija cerība uz sudraba medāli mammadaba akcijā. Taču kopumā ar copi esmu apmierināts.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Marti - žēl gan, ka nospruka medāļa vērtaa zivs. Bet lielākais kaifs jau tādu pavilkt un iereudzīt. Man personīgi bieži ar to pietiek. Toties, ja nāk kaut kas labs un to nepaspēj ieraudzīt - tas gan man netīk. Tad jādomā cik liels un kas tas bija
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lai visi nedoma ka es vienmeer braucu no ezera ar labiem lomiem Svetdiena- no riita liidz pusdienlaikam-6 asari un 5 liidakas(pa$a lielaka uz bildes)Vairs ne kadu citu ne sanaca pierunat
July - tas nav nekas, salīdzinot ar necopi nedēļas nogalē Daugavas lokos! Dabas stihija bija krietni pārāka par 6gb makšķerniekiem!
Vakar pabridos smuki pa vienu upīti. Līmenis jau bija ok. No rītdienas jau visādi liegumi sākās, tāpēc ķēru pēdējo momentu. Loms nebija nekāds dižais, bet pastaiga sanāca izcila!
Šodien aizbraucu līdz garāžai šo to padarīt. Izdarīju un izdomāju ielaisties tīri uz pusstundiņu. Garāžā spinis ar jau uzkabinātu rotiņu, nekādi citi mānekļi līdz nav. Domāts-darīts! Ielaidos un tepat tuvumā, bez eholotes, ar vienu mānekli un vienu spini. Pirmajā vietā nekā, otrajā viens neliels asars, viens jau normāls un viens pavisam labs + līdaciņa. Tas viss kādās 20min tīrā copes laikā. Visas zivis peld tālāk, es pats ar laižos prom, šodien cope nebija plānota. Bet baigi labā sajūta, kad beidzot copē, jo pēc Daugava Trophy jau bija morālā trauma. Tā lūk sanāca. Ne asakas visiem!
Bija arī ciemiņi uz vārda dienu pie manis garāžā, bet nebija ko iedot, jo zivis biju atlaidis