Jā, jā....laiks atkal vainīgs! Negribi copēt, tā arī pasaki!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Jā, pūta svētdien feini Žanis bija traki veikls, kamēr tu šo sazīmē eholotā, šis jau notinas Bet vienu mēru ar izdevās nodušīt. Izglāba asaru piecminūte ezerā, knāba dusmīgi un izmērā 400+. Kanāla galā planēja viens braļuka ar +/- divmetrīgu "čaumalu", skats baiss, bet pa burbuli brīnumaini nenogāja
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Ari maniju to dīvaini. Man aš šermuļi pār kauliem pārskrēja.
Šitie braļukas tur regulāri nedēļas nogales pavada, bieži sanācis Ziemeļblāzmā reizē ūdenī līst. A šito jokaini es reiz pat manīju pie Krievu salas, pat tik tālu bij aizkūlies u lielo kuģu viļņus izturēja, bet nu pilns rublis laikam šim nav man pat ar veco pūsli tādā laika bija ņe to što bail, bet nekomfortabli vālēt, a tādā čaumalā laikam par dīķī nebrauktu
Es laikam rīt riskantā eksperimentā padošos, jāielien virs HESa paskatīties, kas notiek.. sagribējās dažādību ārpus kolhoza, da i žanis te pārāk atraktīvs, bēg, kamēr vēl neesi enkuru izmetis
Arī fakts, nu jau mazāk to slimo paliek bat kaut kā velniņš urda, paskatīties kas augšā notiek. Ja ne žanis, mož kāds zaļais bonuss uz kādas kantes trāpās..