Rīt sākās gan. Es gan arī nezinu, kad man sanāks ar spini žani pacelt. Uz grunteni varbūt pašā jūnijā sāķumā sanāks, bet laivu nezinu kad ielaidīšu. Man sākās atvaļinājums, bet viss pa dienām saplānots jau. Dzimene, tad nobrauciens pa upi, tad salidojums un tad jau uz vienu darbu jāatsāk iet, bet tur vēl brauciens uz Ventspili, iespējams uz Koknesi un tad jau jūnijs cauri. Kaut kad jau ielaidīšos, tāpat labākā cope ap jāņiem sākās. Tjipa. Īstenībā pēdējos gados rudens gandrīz visiem ir bijis vislabākais
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es jau gan rīt pēc darba līdz tumsiņai kkur ielīdīšu aptuvenais maršŗuts zināms, tikai jautājums ar cik daudziem tas pārklāsies un kā būs ar vietām a ja nebūs, tad vnk patrenkāšu hekus, viens no 10 apmēram mērā gan jau būs
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Da Tu jau Zivniek pats kā zandarts Nebrīnīšos, ka ielīstu jau šovakar un 0:01 sāktu ķert Un labprāt izlīstu no lavas, ka ledus jau sāktu veidoties
Optimists... man šogad kādi 25-30 ir, bet mērā neviens neielēca :)
Zivniek, Tu tik pēc tam atraksties kā gājis, pats nevaru izlemt, līst te vai virs HESa. Pāgājšgad jūnijā tur bij tīri feini. Copju, protams, mazāk kā šeit, bet mēri bija regulāri.
A par rudeni... nu, kaut visi nākamie būtu vismaz kā pagājušais, labākus pat nav obligāti
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Tik labus kā pagājušo gadu nevajag. Divreiz švakāk būtu ļoti ok. Savādāk laivu presings bija vairāk nekā nenormāls. Ja 4 stundu copē, strādājot var tikt pie normas, tad ir ok, bet aizbraukt vienā vietā apstāties un piesist padsmit mērus, tas jau vairs nav pat normāli :D Virs hesa varētu būt jautrāk tādēļ, ka viņš ir nonārstojis un sargās savas ligzdas, ja ligzda paliela, tad būs agresīvs un grābs labi. mans uzskats, ka jūrnieks Daugavā nenārsto, tāpēc nav tādu ligzdu, bet vietējo ligzdas ir kudiš mazāk, jo viņu vnk šeit ir kudiš mazāk, jo liela daļa rudenī aizceļo uz jūru. Jūrnieki mēri, kas ir redzēti ir jau tukši un slaidi un sidrabā laistās. Kaimiņs uz velci uzgāja ligzdu un redz iecēla 8 melnos, bet visi vēl pilni. Katrā ziņā parīt no rīta padošu ziņu.
Alkatīgie šorīt jau bija redzami i pie Diendvidu tilta, ij centrā, ij Ķīsī, ij Mīlgrāvja kanālā!
Es mainītu vienu tādu "knikt" pret kādām 5 līdakām!!! Nekaaaas...diena jau drīz būs galā Eho akjis uzlādēts; DS sasiets; gumijas atlasītas; laiva nepacietībā arī gaida un domās mani neprātīgi sauc!!!
Aha, līdakas cops salīdzinājumā ar šito ir *uiņa :) Pag gad, kad to copju bija bezjēgā, brīžiem speciāli skatījos uz špini, lai piefiksētu, kas tajā tesiena brīdī notiek ar kātu, tas sitiena asums un amplitūda, kādā nožvārgojas kāts, ir iespaidīga
Kas kuram. Cope zandartam ir forša, bet man personīgi izvadīt labāk patīk līdaku, ar visām viņas svecēm un vipendrosiem. Uz pannas gan labāk lieku žani A, ja vispār jāsalidzina, tad man vislielākā bauda ar spini ir, brist pa kādu nelielu upīti. Un tas kaifs, kad ar precīzu metienu izdodās izmānīt no slēpņa foreli, vai to pašu līdaku, tas priekš manis ir viskūlāk! Ja vēl redz copes brīdi, tad vispār ekselenti! Bet nu jā, žaņu sezona sākusies, dzīvo viņi man blakus mājām un protams es viņus ķeršu
Nu karoč tā - vakar vakarā ar čomu ielaidāmies, gribējās paņemt posmu centrā ap tiltiem, bet nu pipeeeeeeec...sāksim ar vēju - kašmars kkāds, ja likās, ka tur būs kaut drusku aizvējš, izrādijās zaraza tieši pa pūtienam un vilnīts bija laaaaabs...turpinājumā - straume, nu ebanutsa, apstājoties nosacīti aizvējā, stāvi gandrīz pret vēju, iemet 30 gramu DS a paspēlēt var tikai vienā točkā, pie ssevis sistēmu tuvāk dabūt nemaz nevar...turpinājumā - satiksme, bled LV naudas neesot, da labi...PISDETS, atvainojos kas Daugavā notiek ar jahtām; kuteriem; motorenēm utt... un da tas bija darba dienā, brīvdienā 7os no rīta jāmauc krastā, ja gribās dzīvam palikt... Un kādus viņi vēl papildus viļņus sataisa...nu karoč baigi jāpiedomā pie drošības, ja negribās peldi...Tad piebrauca vēl policija (sarkans ribs) nu jopcik pirmo reizi tik kašķīgi un piekasīgi pie visa - ķipa prasa kā viņi var zināt ka motors 5zs nevis 10zs, vajag reģistrēt, es saku, ka man neko nevajag reģistrēt, tas nekur nav pateikts...tad šie saka lai nokopē un vadā līdzi iegādes dokumentus kur jauda minēta, es saku jūs ko galīgi jau ku kuu; a ja es esmu pircis no rokas, tad ko man darīt??? Tad čaļi apskatījās kw un noteica nu jā, te jau viss ir kārtībā pārbaudīja vestes riņķi vēl pacilāja jakas, nu karoč pirmo reizi tik indīgi...Tālāk maucu uz Sarkandaugavu uz zināmām vietām, vismaz hekus pastaipīt, laivu tur daudz, bet neko...pārējais nav tik interesanti, savilkām uz diviem anormālu daudzumu ar sīkajiem; man gan nospīdēja un no vienā točkā padsmit metienos ierāvu 10 skaistus asarus 300-500 grami; 2 knapmēriņus arī ieķemmēju, bet nu tas sīkais žanis ir anormāli daudz un visur...kopumā jau zaibis, sezona atklāta, būs i pannai i kūpiņam...provēs brīvdienās no rīta; gribās mierīgu laiku noķert, lai sanāktu pārbaudīt vietas kur gribējās būt vakar.
par sīko heku jau pag brīvdienās pārliecinājos.. tas ir visur, kur vien vieta piemērota :) bet par to satiksmi - viennozīmīgi neiepriecināji, pidarasi vairojas "metodom ģeļeņija":D un ātri... Nu nikas, vakar padeva cerīgas ziņas no dīķa virs HESa.
Jā, man liekas, ka tur ir cerīgāk. Vēl Dtilta rajons man liekas cerīgs, bet nu tur varēja braukt tikai kādos 9os vakarā kad nomierinājās, pirms tam Daugavā bija ekstrīms... bet nu zivi rokā sanāca paturēt daaaaaudz Ja būtu skaitījis būtu interesanti