[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: marti, Koka_Klucis, Zivinens, kapracis  
Spiningošana
parcopiDatums: Pirmdiena, 14.03.2016, 15:25 | Ziņa # 1891
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14104
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Šodien biju otro reizi šogad aizbraucis uz Gauju, cerībā noķert kādu spožo. Tālāk citēju no facebooka Zivnieku: "Laiks smuks, ozons saelpots, zivis netraucēja un turpina peldēt". Piebalso Urmaas: "Kā vienmēr"
No sevis varu piebilst, ka otrā reize šosezon un sestā reize vispār, nevainagojās panākumiem. Sevis aizstāvībai varu minēt augsto ūdens līmeni, kafijas krāsu ūdenim, visādu drazu nešanu pa upi un savu nemākulību spožo ķeršanā, bet tas viss ir otmazkas! dance
Pastaiga tiešām bija laba, trīs posmi izstaigāti, atkal apzinātas jaunas vietiņas, uzņemtas pavasarīgas bildes! plaude

Un te loma bilde! prieks

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

HarijsDatums: Pirmdiena, 14.03.2016, 15:31 | Ziņa # 1892
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1
Reputācija: 0
Pēdējās dienās cik klausos, to vien dzirdu, ka nevienam lāgā neķeras. Drošvien šie ārprātīgi mainīgie laikapstākļi pie vainas!

Ziņojumu laboja Harijs - Pirmdiena, 14.03.2016, 15:32

parcopiDatums: Pirmdiena, 14.03.2016, 17:04 | Ziņa # 1893
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote Harijs ()
Pēdējās dienās cik klausos, to vien dzirdu, ka nevienam lāgā neķeras. Drošvien šie ārprātīgi mainīgie laikapstākļi pie vainas!

Esmu ļoti nepieredzējis šāda veida copē, bet jau uzreiz pienākot pie upes šodien - man bija skaidrs, ka nekas nespīd, ja nu vienīgi pilnīgākā haļava! svilpo
Baigā kafija, drazas pa ūdeni, līmenis augsts....bet man tāpat patīk un gan jau kādreiz pēc 100gadiem Piebalgā tiks pievarēts arī kāds spožais! dance

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

J0nisDatums: Pirmdiena, 14.03.2016, 19:53 | Ziņa # 1894
Kompānijas dvēsele
Grupa: Savējie
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote parcopi ()
man bija skaidrs, ka nekas nespīd, ja nu vienīgi pilnīgākā haļava!

Piesmēja Tevi Gauja

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

Ziņojumu laboja J0nis - Pirmdiena, 14.03.2016, 20:01

martiDatums: Pirmdiena, 14.03.2016, 20:17 | Ziņa # 1895
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote J0nis ()
Piesmēja Tevi Gauja
https://youtu.be/CB00yusbD10

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

AlbertsDatums: Otrdiena, 15.03.2016, 08:41 | Ziņa # 1896
Komentāri: 492
Reputācija: 2
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
Pastaiga vienmēr ir forši! Gan jau kritīs tas spožais kādreiz kārdinājumā! ;)

Vienmēr uzklausi arī citu viedokli.

je6kaDatums: Otrdiena, 15.03.2016, 12:49 | Ziņa # 1897
Savējais
Grupa: Savējie
Komentāri: 1170
Reputācija: 38
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote J0nis ()
Piesmēja Tevi Gauja
https://youtu.be/CB00yusbD10

He, he nirga Tikai tagad sapratu dziesmas jēgu. chukle

Ja dzīvo pēc principiem, tad principā sūdos!

martins_Datums: Otrdiena, 05.04.2016, 16:33 | Ziņa # 1898
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Biki iemēģināju jauno ašuku slānāmo kātiņu. Nu ielipa izstādē rokā tas One Sensoric, tajā budžetā nekas labāk neiepatikās..
Ir forši, ar 2 gramiem un 2'' gummīti ašuka copīte čotka rokā nododas.. un tas bij ar neaktīviem simtnieciņiem, ātrāk gribas sagaidīt badīgus cienījama izmēra svītrainos :)
par copi runājot - nav ar ko ielīties.. lielāku par 100-120 nebija, bet atvilkos labi :)

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

parcopiDatums: Otrdiena, 05.04.2016, 16:44 | Ziņa # 1899
Multimakšķernieks
2gr....tad jau jūtīgs kātiņš ja
Quote martins_ ()
par copi runājot - nav ar ko ielīties.. lielāku par 100-120 nebija, bet atvilkos labi

Sportiskais režīms hello

martins_Datums: Otrdiena, 05.04.2016, 20:13 | Ziņa # 1900
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Nu, 2gr ideālos laika apstākļos, samo to būs ar 3-4, mož 5.

AlbertsDatums: Trešdiena, 06.04.2016, 13:44 | Ziņa # 1901
Komentāri: 492
Reputācija: 2
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
Divreiz biju pastaigāt pa mazajām upītēm Vidzemē. Baigi švaki pagaidām, aktivitāte zema svilpo

Vienmēr uzklausi arī citu viedokli.

parcopiDatums: Trešdiena, 06.04.2016, 19:10 | Ziņa # 1902
Multimakšķernieks
Es mēneša otrajā pusē laikam atkal kādā ekspedīcijā došos

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 07.04.2016, 11:25 | Ziņa # 1903
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
martins_
kuru nopirki, es savam ar tūliņ braukšu pakaļ? Man arī baigi iepatikās. bet es laikam ņemšu garāko versiju līdz 7 grami. 6niekii īsāki, kas man labāk patika, bet tomēr pārsvarā ar 5gramiem močīju, plus gumija, tāpēc labāk 7nieks. Čuika gan viņam ahūna.

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

martins_Datums: Ceturtdiena, 07.04.2016, 13:02 | Ziņa # 1904
Zivnieks,
ieķēru 0,8-6 gr. Čuika tiešām fantastiš. Nezinu, kādā cenā nostāsies veikalā, bet par izstādes ciparu lielisks ieguvums.
Ņēmu tieši priekš mazajiem svariem, lai gan kas zina, ar 2-2,5'' gumijām mož šis arī 5gr valdīs.

P.S. Kā zīmējas dziļumi ar lowranci? Man ar tā kā Hook4 plānojas uz maiju, tad tas paliks ļoooti aktuāli :)

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 07.04.2016, 15:23 | Ziņa # 1905
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Veikalā ja nemaldos 180. Domāju, ka ar to līdz 7grami neaizšaušu garām. Cik kāti rokās turēti, bet šis tiešām ļooooti patīkami pārsteidza. Labi viņiem sanākuši.

Dziļumi zīmējas labi. Ķīsi visas vietas kas mani interesē esmu sazīmējis. Tajā mājas lapā vari pačolēt sīkāk, piereģistrēties lai skatītos var arī bez eho.

Pielikumi: 1532503.jpg (99.0 Kb)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv