Šodien biju otro reizi šogad aizbraucis uz Gauju, cerībā noķert kādu spožo. Tālāk citēju no facebooka Zivnieku: "Laiks smuks, ozons saelpots, zivis netraucēja un turpina peldēt". Piebalso Urmaas: "Kā vienmēr" No sevis varu piebilst, ka otrā reize šosezon un sestā reize vispār, nevainagojās panākumiem. Sevis aizstāvībai varu minēt augsto ūdens līmeni, kafijas krāsu ūdenim, visādu drazu nešanu pa upi un savu nemākulību spožo ķeršanā, bet tas viss ir otmazkas! Pastaiga tiešām bija laba, trīs posmi izstaigāti, atkal apzinātas jaunas vietiņas, uzņemtas pavasarīgas bildes!
Un te loma bilde!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pēdējās dienās cik klausos, to vien dzirdu, ka nevienam lāgā neķeras. Drošvien šie ārprātīgi mainīgie laikapstākļi pie vainas!
Esmu ļoti nepieredzējis šāda veida copē, bet jau uzreiz pienākot pie upes šodien - man bija skaidrs, ka nekas nespīd, ja nu vienīgi pilnīgākā haļava! Baigā kafija, drazas pa ūdeni, līmenis augsts....bet man tāpat patīk un gan jau kādreiz pēc 100gadiem Piebalgā tiks pievarēts arī kāds spožais!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Biki iemēģināju jauno ašuku slānāmo kātiņu. Nu ielipa izstādē rokā tas One Sensoric, tajā budžetā nekas labāk neiepatikās.. Ir forši, ar 2 gramiem un 2'' gummīti ašuka copīte čotka rokā nododas.. un tas bij ar neaktīviem simtnieciņiem, ātrāk gribas sagaidīt badīgus cienījama izmēra svītrainos :) par copi runājot - nav ar ko ielīties.. lielāku par 100-120 nebija, bet atvilkos labi
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
par copi runājot - nav ar ko ielīties.. lielāku par 100-120 nebija, bet atvilkos labi
Sportiskais režīms
Es mēneša otrajā pusē laikam atkal kādā ekspedīcijā došos
martins_ kuru nopirki, es savam ar tūliņ braukšu pakaļ? Man arī baigi iepatikās. bet es laikam ņemšu garāko versiju līdz 7 grami. 6niekii īsāki, kas man labāk patika, bet tomēr pārsvarā ar 5gramiem močīju, plus gumija, tāpēc labāk 7nieks. Čuika gan viņam ahūna.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Zivnieks, ieķēru 0,8-6 gr. Čuika tiešām fantastiš. Nezinu, kādā cenā nostāsies veikalā, bet par izstādes ciparu lielisks ieguvums. Ņēmu tieši priekš mazajiem svariem, lai gan kas zina, ar 2-2,5'' gumijām mož šis arī 5gr valdīs.
P.S. Kā zīmējas dziļumi ar lowranci? Man ar tā kā Hook4 plānojas uz maiju, tad tas paliks ļoooti aktuāli
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Veikalā ja nemaldos 180. Domāju, ka ar to līdz 7grami neaizšaušu garām. Cik kāti rokās turēti, bet šis tiešām ļooooti patīkami pārsteidza. Labi viņiem sanākuši.
Dziļumi zīmējas labi. Ķīsi visas vietas kas mani interesē esmu sazīmējis. Tajā mājas lapā vari pačolēt sīkāk, piereģistrēties lai skatītos var arī bez eho.