Nomētājamies dzimenes ietvaros Chgomina dīķī, bet tā nevienu līdaku krastā nedabūjām. Pāris reizes pakaļ nāca, bet neviena ņēmiena nebija. Tā vot!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Labs i, es dodos uz sarežgītu misiju. Tagad pa dienas vidu(man laiks ir līdz kādiem 16:00), es ar mazo piepūšamo laiviņu Ķīsī mēģināšu noķert kādu līdaku
Misija neizpildīta Noķēru tikai vienu smuku asari, stabili virs 300gr, gribēju pie laivas nobildēt, jo tāpat būtu laidis vaļā, bet viņš fočēties negribēja.....atkabinājās un paņēma ģoru Laiks foršs, nopeldējos, bet grūto misiju izpildīt nesanāca....kaut gan viens iznāciens bija, bet nepaņēma
Feisīti Eduards par bebru nosauca, te par roni.....kas neesat redzējuši, ka cilvēki arī lien ūdenī? Vasara takš!
QuoteAlberts ()
Nu jā, šitādās dienās rīts un vakars daudz produktīvāks, nekā dienas vidus! Toties nopeldējies, arī labi!
Tas gan! Bija ok, sen nebiju ar piepūšamo laiviņu ar airējies, tas ar bija jau kā piedzīvojums
Sveiki! Vakar beidzot izdevās atklāt sezonu (Engures ezerā). Visnotaļ sūra diena - vējš izrādījās daudz stiprāks nekā varēja iedomāties, pūta tā, ka laivu uz priekšu ar šuasmīgām pūlēm varēja dabūt . Vienu brīdi pat domāju mest mieru šim pasākumam un ļauties dabas spēkiem nest laivu uz krastu, bet tad pēc kārtīgas cīnīšanās atradu vietu, kur paslēpties no vēja, aiz niedrēn, kur seklāks. Pirmais paņema ašuks voblera lielumā, es domāju, ko viņš bija domājis uzbrūkot šitādam objektam, varbūt vienkārši iekost kā suns. Visumā pasākums izdevās - pāris asari, mērniece un divas smukas metru no laivas pamāja ar asti (arī zemmēra bija). Nosportojos ne pa jokam - sezona atklāta!