[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: marti, Koka_Klucis, Zivinens, kapracis  
Spiningošana
ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 23.04.2015, 15:10 | Ziņa # 1681
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
ja likās, ka pa copi zinu diezgan daudz, tad šādu trickwormu gan nebiju dzirdējis :D bet apskatiju video, šī tehnika saucās texas rig. Zāļainās un seklās vietās ļoti rezultatīva. Tikai kāds tur sakars ar pludiņu gan nesapratu

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

AsSunsDatums: Ceturtdiena, 23.04.2015, 15:21 | Ziņa # 1682
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 11
Reputācija: 0
Viss kārtībā atradu cita brāļa makšķernieka izpildījumā meklēto tehniku.

Es zinu, kad makšķernieku stāstiem nevar ticēt, bet maniem ticiet.

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 23.04.2015, 16:29 | Ziņa # 1683
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Sistēma interesanta, bet vai Latvijai baigi piemlietojama nezinu gan...bet lai izdodas

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

parcopiDatums: Trešdiena, 29.04.2015, 18:12 | Ziņa # 1684
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Pielikumi: 1639763.jpg (43.8 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Trešdiena, 29.04.2015, 19:04 | Ziņa # 1685
Vīrs ar pieredzi
Grupa: Savējie
Komentāri: 1749
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Bē... ceru, ka laivas netraucēs man pīderēt...
Nu lab, apsveicu špiningotājus! :D

je6kaDatums: Ceturtdiena, 30.04.2015, 12:54 | Ziņa # 1686
Savējais
Komentāri: 1170
Reputācija: 38
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote Boroda ()
ceru, ka laivas netraucēs man pīderēt...

Jā ceru ka spiningotaji rit man netraucēs izbaudīt pasākumu Laivu karnevāls 17 km nobraucienā pa Gauju :D A līdaks ņems 2.maijā, pirmajā pat neesot verts meģināt :D

Ja dzīvo pēc principiem, tad principā sūdos!

parcopiDatums: Sestdiena, 02.05.2015, 00:52 | Ziņa # 1687
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
1.maijā sezonu atklāju ar Raivi un Kasparu Bauskā, Mēmelē. Uz trijiem 11līdakas, neviena nebija mēra taada svilpo

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

Koka_KlucisDatums: Sestdiena, 02.05.2015, 10:51 | Ziņa # 1688
PP2 VIP
Komentāri: 1569
Reputācija: 6
Vismaz bija cope.

Tava kultūra ir tas, ko tu dari, kad Tevi neviens neredz ...

AsSunsDatums: Sestdiena, 02.05.2015, 11:00 | Ziņa # 1689
Komentāri: 11
biju latgalē uz atklāšanu cope bij švaka un tikai zemmēri.. :(

Es zinu, kad makšķernieku stāstiem nevar ticēt, bet maniem ticiet.

je6kaDatums: Sestdiena, 02.05.2015, 14:45 | Ziņa # 1690
Savējais
Komentāri: 1170
Reputācija: 38
Quote parcopi ()
1.maijā sezonu atklāju ar Raivi un Kasparu Bauskā, Mēmelē. Uz trijiem 11līdakas, neviena nebija mēra

Kā jau Memelē... toties bagātīgs sezonas sakums ja

Ja dzīvo pēc principiem, tad principā sūdos!

J0nisDatums: Sestdiena, 02.05.2015, 14:52 | Ziņa # 1691
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Nu malači, vismaz pabijāt !!! ja Es braukšu kad nebūs zemmēru

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

copmanis78Datums: Sestdiena, 02.05.2015, 17:21 | Ziņa # 1692
Copmanis-ziņnesis
Komentāri: 2573
Reputācija: 13
parcopi un AsSuns, Apsveicu ar sezonas atklāšanu. alus

Ziņojumu laboja copmanis78 - Sestdiena, 02.05.2015, 17:22

copmanis78Datums: Sestdiena, 02.05.2015, 17:24 | Ziņa # 1693
Copmanis-ziņnesis
Komentāri: 2573
Reputācija: 13
Šorīt arī es atklāju līdaku sezonu Jūdažu ezerā.No paša rīta gan lietus lija,bet tā gribējās paspingot ka domas bija tikai par copi.Pirmās stundas pagāja bez copes,bet tad kaut kā sāka pieteikties līdacēni gan uz vobleriem ,gan uz rotiņu.Laikam gumijas zivtiņu un bleķi nemācēju šīm piedāvāt,jo uz tiem neko nedabuju.Kopumā jau tika izvilktas seši līdacēni un divas tāda paša izmēra atkabinājās velkot uz laivu,protams visas zivis peld tālāk.Laiciņs gan nebija pārāk foršs ,var teikt visu dienu vējš un lietus,brīžiem tik uz nelielu brīdi uzspīdēja saulīte.Katrā ziņā forši pavadīta diena uz ezera. ja

Pielikumi: 1769975.jpg (98.8 Kb) · 4064090.jpg (98.4 Kb) · 8484657.jpg (91.7 Kb)

karpaDatums: Sestdiena, 02.05.2015, 18:25 | Ziņa # 1694
Komentāri: 5
Vakar dzelda 7kg lidaka

Lai dzīvo spinigošana

parcopiDatums: Sestdiena, 02.05.2015, 20:41 | Ziņa # 1695
Multimakšķernieks
Tajā Mēmelē toč tie zemmēri ir nospiedošā vairumā :D

Copmanis78 - forši! ja

Karpa - 7kg līdaka, tas jau pa skaisto! speks

A es šodien biju ielaidies Ķīšezerā. Šodien nebija mana diena. Īsais rezumē ir tāds - pūta baigais vējš, man nebija ne copes, aprāvu divus labus līdaku šūpiņus, salauzu spiningam spici, dabūju airēt 2km pret vēju, kas man aizņēma 40min un tad vismaz copes noslēgumā pozitīvais ir tas, ka Zivnieks man atbrauca pakaļ un aizveda līdz garāžai, atbrīvojot mani no vēl kādu 3km airēšanas pret vēl lielāku vēju....labāk būtu ēdis :D
No 2015. gada 2. maijs

No 2015. gada 2. maijs

No 2015. gada 2. maijs

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv