[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: marti, Koka_Klucis, Zivinens, kapracis  
Spiningošana
rendzisDatums: Ceturtdiena, 12.01.2012, 15:10 | Ziņa # 556
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 107
Reputācija: 0
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Es copeju Kazdangas ezera, no ta iztekoshaja Alokstes upe, tad, kad tie -censored- hesisti uztaisa limeni normalu.
Un taa, atkal tikko no copes, sodien lietus ka riktiga rudenii. Un ATKAL viens zemmera-zemmeers uz Berkley edamo gumiju. Principa bij lielakas ceribas liktas uz tam gumijam smarzigajam, bet nu norakstishu uz necopes dienu pec kalendara! svilpo

Ezīt's dedzin kūl', zaķīt's act a fool!

ZivinensDatums: Ceturtdiena, 12.01.2012, 16:21 | Ziņa # 557
Rūdīts copmanis
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1073
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Smaržīgajām būtiski vienu vietu centīgi apstrādāt.

paganels(pp)Datums: Piektdiena, 13.01.2012, 01:23 | Ziņa # 558
Grupa: Savējie
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Smaržīgās jau tikai vairāk uz asari un zandartu.Līdakai (No rakstiņa krievu copes žurnālā) vislabāk attīstītās maņas ir sānu līnija (vibracija) un redze.Ņem vien veco labo Relax Shark4 oranžā vai dzeltenā krāsā un būs ok.2-3m dziļumā un arī dziļāk šī gumija vislabāk strādā ar 8gr džīgu.1-1,5m dziļumam izmantojam "lemešveida" džīgus.Tikai šajā variantā jāņem īsais āķis un klāt jāliek garais divžuburis.Pārbaudīts killeru killers.

esmu tur,kur neķeras:).

rendzisDatums: Piektdiena, 13.01.2012, 02:46 | Ziņa # 559
Komentāri: 107
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Tur jau ta fishka, ka gribeju tos asarus! :D Pilna kaste ar visadiem struntiem maziem, kipa prieksh asara, skuju, nem man zemmeri. Vot kak.

Ezīt's dedzin kūl', zaķīt's act a fool!

paganels(pp)Datums: Piektdiena, 13.01.2012, 20:33 | Ziņa # 560
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
trijās vietās šogad asari mani ar ēdamajam gumijām pasūtija vienu māju tālāk vietās ar pavisam nelielu dūņu slāni,ideālā variantā ar akmeņainu,ašukus trenkājam ar sistēmu-starp griezuļiem uz pamatauklas slīdošs sviniņš 6-10gr,tad pavadiņa60-70cm ,āķuks+tvisterīts.Šī sistēma šancē tīri pa grunti,tvisterīts lēnām vadot atraujas no grunts labi ja 5cm.Sistēmu var lēnām vilkt pa grunti,vadīt īsiem palecieniem,ar pauzītem vienreiz apgriežot spoles rokturi vai velkot un uzraustot ar spici.Ja uz šito neņem,tad neņem ne uzko Šogad iekšzemē ašuki kauč kā ļoti cimperlīgi bija mainija krāsas pa dienu kā čigāns zirgus.Ēdamajām īsti neuzticējos,bet mēģināju,līdz ašuki pilnīgi sagrāva ticību izvēloties pavisam vienkāršus tvisterīšus

esmu tur,kur neķeras:).

parcopiDatums: Piektdiena, 13.01.2012, 21:35 | Ziņa # 561
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Asari jau gaida, kad varēs no ledus apakšas ķerties :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

copmanis78Datums: Piektdiena, 13.01.2012, 21:42 | Ziņa # 562
Copmanis-ziņnesis
Komentāri: 2573
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Izskatās ,ka ilgi jau tiem ašukiem vairs nebūs jāgaida. taada

urmaasDatums: Svētdiena, 15.01.2012, 12:15 | Ziņa # 563
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Ezerā nr1,šaipus šosejas,viens šorīt ar laiviņu ielaidies pacopēt.Kaut lielāko daļu ezera klāj leduskārtiņa!
:))

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

urmaasDatums: Svētdiena, 15.01.2012, 19:10 | Ziņa # 564
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Anteresna,kā tām abām ekipāžām ar rezultātu,kuras Ķīsītī kanāla galā mētāja?

parcopiDatums: Svētdiena, 15.01.2012, 19:20 | Ziņa # 565
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
No rīta nevienu nemanīju, kad braucu mājās :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

urmaasDatums: Svētdiena, 15.01.2012, 19:27 | Ziņa # 566
Tas bij pēc 15:00.
:))

CasperDatums: Piektdiena, 02.03.2012, 13:45 | Ziņa # 567
Komentāri: 5
Nu tad Sveiciens visiem šīs vietnes lietotājiem, lai arī sekoju līdzi šai mājas lapai vairāk kā gadu reģistrējos tikai šodien. Lai arī spiningošanas sezona sāksies tikai pēc 2 mēnešiem, parasti kā jau katru gadu rokas sāk niezēt jau pavasarī, tāpēc parasti tiek papildināti krājumi un iepirkts kaut kas jauns jaunajai spiningošanas sezonai, šogad testēšu jaunu shimano catana kātu ar shimano exsage spoli, un pīto sufix, uz pārējiem kātiem stāv power pro, bet ne par to stāsts. Man te tāda maza problēma varbūt kāds no Jums var palīdzēt - pagājušo gadu nopirku tumši zilo rapalas x-protect jaku L izmērs, bikšu nebija esmu apzvanījis visus i-neta veikalus, kā arī pabijis copes bodēs nekur nav, esmu atradis tik kaut kādā poļu lapā, bet uz Latviju viņi nepiegādā, varbūt kāds ir redzējis (uzreiz piebildīšu, ka gaiši zaļās neder)

ZivnieksDatums: Piektdiena, 02.03.2012, 13:50 | Ziņa # 568
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
sveiciens pulciņā! :)
a kāpēc tik liela mīlestība tieši pret šo modeli? baigā ūdensizturība, jebšu kāds cits slēptais bonusiņš? man jau liekas, ka piemeklēt feinas bikses var arī no citiem zīmoliem....domāju, ka tas pats norrfins nebūtu no peļamākajiem variantiem... raksta

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

CasperDatums: Piektdiena, 02.03.2012, 13:57 | Ziņa # 569
Zivniek esmu baigi apmierināts ūdens izturība ideāla, priekš pavasara rudens velces, ļoti labs, tāpēc vēlos tādas bikses, par norfinu nu ja bikses neatradīšu tad būs vien jāņem all seasons :)

CasperDatums: Piektdiena, 02.03.2012, 14:03 | Ziņa # 570
Zivniek, tev ļoti liela rinda sākot ar 1.jūniju?

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv