[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: marti, Koka_Klucis, Zivinens, kapracis  
Spiningošana
parcopiDatums: Piektdiena, 17.06.2011, 11:30 | Ziņa # 301
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Marti - tieši šovakar ir doma laist uz Ķīsīti, tad jau atskaite būs ;)
Sveicināts forumā! alus

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Sestdiena, 18.06.2011, 12:09 | Ziņa # 302
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Tātad atskaite par vakardienas copi Ķīšezerā raksta
Bija sarunāts ar Spridzekli, ka vakarpusē laižam copēt uz Ķīšezeru, bet es tik ilgi nevarēju izturēt un aizlaidu jau ātrāk! prieks
Sākumā pavelcējos pa Daugavu un Mīlgrāvja kanālu, kamēr braucu uz Ķīšezeru, bet tas rezultātus nedeva :)
Pie Ozoliņa golfa laukuma saķēru ar mailīšu tīklu mailes un noenkurojos kanālā :)

Jau pirmajā metienā uz sistēmu ar diviem tvisteriem, kur apakšējais lielāks, bet augšējais mazāks, es izvilku nelielu asari uz augšējo mazo tvisteri :)
Vēlāk man radās ideja, ka kamēr gaidu Spridzekli, tikmēr jābrauc jāapspiningo savas līdaku vietas. Sākās arī lietus Uzvilku jaku un mitrumizturīgas bikses(kuras gan izrādījās, ka tik lielu lietus daudzumu netur :D ) un braucu uz savām līdaku vietām. Jau trešajā metienā man pieķērās mēra līdaka, kura gan pie pašas laivas atkabinājās. Turpināju apmētāt savas vietas, pēc laika atkal pieteicās mēra līdaka, kas atkal netālu no laivas ar skaistu lēcienu atkabinājās no mana mānekļa :D Vēl pēc kāda laiciņa tieši tāpat notika ar trešo līdaku :D A vēl saka, ka zibens divreiz vienā vietā nesper :D
Tad jau zvanīja Spridzeklis un es braucu viņu savākt :)
Tad jau divatā iepeldējām ezerā un gribējām noenkuroties un pamēģināt džigot, bet vējš un bija tik lieli, plus vēl lietus, ka mēs šo domu atmetām :D

Noenkurojāmies Mīlgrāvja kanālā, bet tur vējš arī pūta tik stipri, piedevām jau bijām samirkuši, ka arī šo ideju mēs atmetām. Nolēmām doties uz līdakām. Izbraukājām atkal pa līdaku vietām un ar ceturto piegājienu man izdevās līdaku iemānīt laivā, bet šoreiz tā bija zemmēra un pati no rokām ar skaistu lēcienu ielēca atpakaļ ezerā - nevajadzēja pat piepūlēties ar atlaišanu! prieks Vēl nedaudz pamētājām un nolēmām doties uz Daugavu, jo tur jābūt aizvējam :) Tā arī darījām. Pa ceļam Spridzeklis no somas izvilka divus lielus celefāna maisus, kam mēs izgriezām vietu rokām un galvai un tie mūs aizsargāja no vēja un lietus :) Kur viņš bija agrāk???? :D
Aizbraucām uz Daugavu noenkurojāmies, iemetām makšķeres ar maili un sākām džigot. Dažas copes bija, bet realizēt tās neizdvās, toties bija pirmā cope uz maili. Maile tika apskādēta, bet skādētājs palika nesodīts :) Vēl pēc brītiņa uz maili atkal bija cope un šoreiz laivā tika ievilkts 40cm zandartelis. Zemmērs. Atlaists. Vēlāk copes nesekoja un es pamēģināju padarboties ar šādu makšķerīti un ziemas bļitkām :)

Tas šoreiz rezultātus nenesa, bet šī nodarbe man likās interesanta un noteikti būs jāatkārto! plaude
Laikrādis jau pamazām rādīja, ka mums jādodās krastā, tāpēc tā arī darījām :)

Krastā savācām mantas, ielikām laivu garāžā un tad sākās pigori :D Izrādās, ka neskatoties uz to, ka maks un mašīnas atslēgas bija ieliktas maisiņā un maisiņš atsevišķā plastmasas kastītē, tie bija samirkuši. Mašīnai nebija iespējams atslēgt signalizāciju :D A mēs izmirkuši un nosaluši stāvam pie mašīnas. Es lamājos, bet Spridzeklis gardi smejās :D
Atslēdzu mašīnu ar atslēgu, fiski sametu iekšā mantas un ātrā tempā devāmies uz sabiedrisko transportu, lai tiktu mājās, jo jau bija 23:30 :)
Paspējām uz tramvaju, kurš mani nogādāja Sarkandaugavā, bet Spridzekli līdz centram. Sarkandaugavā paspēju uz pēdējo mirkriņu, kas gan bija piebāzts kā konservu buņdža - a es slapjš, izmircis un sajūta ka ožu pēc suņa :D
Bet mājās tiku un kārtējais copes piedzīvojums ir piedzīvots! prieks
Tā mums vakar gāja, tagad braukšu pakaļ mašīnai ar otru pulti
Pielikumi: 5527659.jpg (29.0 Kb) · 5888932.jpg (34.1 Kb) · 3022526.jpg (39.1 Kb) · 7245109.jpg (37.7 Kb) · 0578236.jpg (37.8 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

jutrixDatums: Sestdiena, 18.06.2011, 17:19 | Ziņa # 303
Jokplēsis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
heh nu jautri jums gaaja :D
zel ka ar liidakaam sitaa sanaaca dusma

The most dangerous animal in Japan is ninja

martiDatums: Sestdiena, 18.06.2011, 19:56 | Ziņa # 304
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
:D paldies par atskaiti. tas staasts par riebiigo laiku mani nedaudz nomierinaaja :) bet izskataas, ka riebiigaa laikaa labi njem...

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

martiDatums: Pirmdiena, 20.06.2011, 00:42 | Ziņa # 305
Estēts
beidzot man sanaaca izrauties un tas sakrita ar superiigu laiku. shovakar paplosiijos pa kjiisi. saakumaa gar zaaleem pakacinaaju liidacinjas. divi knapmeeri. vienu izdevaas veiksmiigi amnesteet, otrai bija ierauts zhaunaas un spariigi purinoties laikam atraava lokus. veeders gaisaa :( nesanaaca vairs atlaist. bet nu galiigi kriminaala nebija - 50 cm kaa nomeeriits. tad saaku velceet. shovakar izskatiijaas kaa velceetaaju salidojumaa :D knapi izgroziities vareeja. maucu saakumaa gar kanti - nekaa. tad izdomaaju, ka jaanomauc pa vidu un tad maajaas. saaku jau laivaa kaartot mantas un tad arii panjeema :) 1,3 kg 55 cm zanderiits. man shogad pirmais.

parcopiDatums: Pirmdiena, 20.06.2011, 10:41 | Ziņa # 306
Multimakšķernieks
Apsveicu ar pirmo zandartu! ja

Johnny_BravoDatums: Pirmdiena, 20.06.2011, 16:07 | Ziņa # 307
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 316
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti
Tiku ātrāk no darba! prieks
Laižu uz Buļļupi, atskaite vakarā, vai rīt no rīta! raksta

johnny bravo

Johnny_BravoDatums: Otrdiena, 28.06.2011, 16:30 | Ziņa # 308
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 316
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti
Quote (Johnny_Bravo)
Laižu uz Buļļupi, atskaite vakarā, vai rīt no rīta!

Toreiz neko nenoķēru, cik atceros :D
Beidzot tie visi svētki garām un organisms var atpūsties :D
Šovakar atkal uz Buļļupi laidīšu, varbūt nedaudz arī pa Lielupi! prieks

johnny bravo

martiDatums: Otrdiena, 28.06.2011, 21:44 | Ziņa # 309
Estēts
es riitaa meegjinu piesvempties taa agraak un pakacinaat zanderi kjiisii ;)

martiDatums: Trešdiena, 29.06.2011, 09:10 | Ziņa # 310
Estēts
pilniiga nulle shoriit. ne liidaka kruumaa, ne zanders plashumaa negribeeja eest :(

parcopiDatums: Trešdiena, 29.06.2011, 11:15 | Ziņa # 311
Multimakšķernieks
Quote (marti)
pilniiga nulle shoriit. ne liidaka kruumaa, ne zanders plashumaa negribeeja eest

:(
Es šovakar mēģināšu, cerams nebūs identisks rezultāts zivs

ZivnieksDatums: Trešdiena, 29.06.2011, 11:33 | Ziņa # 312
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
vēlāk gan iemetīšu plašāku atskaiti, bet vakar vakarā ķīsīts nebija copējams - 1) pilnīga necope, 2) vilnis bija tik nežēlīgs, ka izrāva no grunts laivas abus enkurus un nesa tālēs zilajās :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

martiDatums: Trešdiena, 29.06.2011, 12:53 | Ziņa # 313
Estēts
baigi augstais spiediens. uz briivdienaam kritiisies, tad arii kjersies. iesaku pameegjinaat 5dien, 6dien. pats nebuushu riigaa, taapeec ljoti iespeejams, ka proveeshu enguree jeb puzee.

kreisaisDatums: Trešdiena, 29.06.2011, 13:42 | Ziņa # 314
Videomāns
Komentāri: 1197
Reputācija: 7
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (marti)
baigi augstais spiediens.

Ir gadījies, ka tieši pie augsta spiediena var tikt pie labiem lomiem, bet katra reize ir pilnīgi savādāka. Copē visu nevar paredzēt un tas arī dikti aizrauj ;)

Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...

martiDatums: Trešdiena, 29.06.2011, 13:47 | Ziņa # 315
Estēts
es vienkaarshi mekleeju attaisnojumus tam kaapeec atbraucu krastaa tukshaa :D un ceriibu naakamajai reizei ;)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv