$odien Vecumniekos-diezgan stiprs ziemelu vej$-un saule-bet sanaca uz diviem pierunat 11 liidakabeernus (1 no viniem beidzot izauga liidz 58 cm un trapijas man bonusin$ asaris-(tur ir reetums asari tada laika) )-675 gr.
Piektdien Burtniekā, pirms mačiem uztrāpīju uz labu līdaku razdaču. Sīkāka atskaite no feisbuka ieraksta, bet par sacensībām drīs būs dažas rindiņas gatavas
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vakar pus dienu nokapāju pa Daugavu virs lielā aizsprosta Itkā nekas īpašs, jo reāli tikai 2.5 copes pa visu laiku, no kurām to 0.5 pat nesapratu kas da kā, viens žanis, kas jūnijā būtu ēdams un smuks līdakmammucis no pirmā enkura. Pavilka uz 85cm, ar svēršanu nemocīju, jo skaidrs, ka rekords nav, bet ap piecīti uz tausti varēja būt. No tā paša sēkļa, kur pirms diviem gadiem iecēlu astotnieci. Sezonas mērķis kā parasti - metriņš, tad vēl 15cm trūkst
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vakar ielaidu laivu, aizbraucu uz Vecdaugavu, tjipa līdakās. Divas copes bija, vienu zemmēru izvilku! Pēc tam aizbraucu uz Ķīsi, meklēt asarus - neatradu! Toties pie Langas bija trīs līdaku copes un vienu zemmēru izdevās izvilkt, tas arī viss. Šodien atkal pēcpusdienā ielaidos, tīri ar mikruhu pameklēju asarus ezerā. Atkal neatradu! Toties kanālā uz 2" collīgo gumiju paņēma smuks žanis, bet pie pašas laivas noziepējās. Pareizi jau arī darīja, tāpat būtu jālaiž vaļā, bet pāri kilo bija noteikti! Tas arī viss. Vispār diezgan klusi pagaidām tie mūsu ūdeņi, pēc Burtnieka vispār liekas, ka pa baseinu braukā
Vakar biju ielaidis laivu, ar doma, pameklēt asari un zandartu pa kanāliem. Atradu tikai mazās līdaciņas un 3reizes paliku bez saviem mānekļiem! Toties dzimšanas dienu ar simboliski atzīmēju uz ūdens ar šampi, kūciņu un copīti!
Viens no tiem mānekļiem izskatās pēc SAVAMURAS nu kam tā siksna ap vidukli.Laikam tā viņu sauc Pastāsti sīkāk par viņu rašanos Man viņi sāk iepatikties
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Vakar ar Imanttu vienā mazā upītē, pavisam nelielā posmā uztaisījām mikromačus uz skaitu. Es vinnēju ar 5:4 Lielākais asaris man, vienīgā līdaka Imantam. Bija interesanti!
Šodien pavizinājos pa ezeru ar laivu.Kaut ko pat izdevās noķert ,bet visas zivis zemmēra.Galvenais jau lai ir forša atpūta pie ūdens un labi pavadīta diena.