Čau,tātad sen nebiju te iegriezies un shodien sanāca piekāpt!
Atgriežoties pie rotiņa radās daži jautājumi! 1.kā un no kā lai uztaisa uz āķa to spalvu mudžekli? 2.Vai kā dekoratīvā lieta derēs tie sūdi ko pērļotāji liek virsū saviem mākslas darbiem,nu piemēram bumbiņas ar caurumu pa vidu? 3.vai āķi jāpērk jaunu,vai var atstāt šo pašu veco?
un par to drātiņu-nevienu zobtehniķi nepazīstu tādēļ šis rotīņš būs uz parastas drāts,kā jau sākumā minēju un rotiņš man būs tikai kā rezerves variants,ja nu galīgi vairs nav citu mānekļu!
Raivens97 - Ir tā: 1. Spalvu mudžekli, kā Tu to sauc, var satīt no sarkana vilnas diega, citiem diegiem, vai zvēra spalvām. Tas ir vieglākais variants. Var arī paskatīties kā mušotāji sien mušas un uzsiet uz āķa pašu elementārāko. Mušas vietā uz āķa var uzlikt mazu tvisterīti. 2. Jā var, tās bumbiņas tīri labi der. 3. Ja āķis ir labs, tad vari atstāt to pašu, ja sarusējis, tad labāk nomaini. Par "drātiņu" izmanto vara, vai cita nerūsējoša materiāla stiepli, piedevām jāskatās, lai nav pārāk resna pēc diametra, lai nav pārāk mīksta, ka nelokās un nav arī tik cieta, ka lokot salūzt. Ja pastaigā pa saimniecības preču un aizkaru veikaliem, tad šo to var atrast arī nepazīstot nevienu zobārstu
Raivens97 - Ir tā: 1. Spalvu mudžekli, kā Tu to sauc, var satīt no sarkana vilnas diega, citiem diegiem, vai zvēra spalvām. Tas ir vieglākais variants. Var arī paskatīties kā mušotāji sien mušas un uzsiet uz āķa pašu elementārāko. Mušas vietā uz āķa var uzlikt mazu tvisterīti. 2. Jā var, tās bumbiņas tīri labi der. 3. Ja āķis ir labs, tad vari atstāt to pašu, ja sarusējis, tad labāk nomaini. Par "drātiņu" izmanto vara, vai cita nerūsējoša materiāla stiepli, piedevām jāskatās, lai nav pārāk resna pēc diametra, lai nav pārāk mīksta, ka nelokās un nav arī tik cieta, ka lokot salūzt. Ja pastaigā pa saimniecības preču un aizkaru veikaliem, tad šo to var atrast arī nepazīstot nevienu zobārstu
1.paldies par info! 2.tad viss ok,jo man māsa ir pērļotāja! 3.Tad laikam āķis būs jāmaina! 4.Tad jau nav tik traki!
Raivēn ietaupi no kabatas naudas un nopērc kādu vizuli,rotiņu,poperi vai vobleri un sāc provēt ko noķert,a to nākamais jautājiens būs ko uztaisīt no aviācijas bumbas ko lietojamu lai ko normālu uztaisītu jābūt arī priekšzināšanām uz dullo vien nekas prātīgs nesanāks,tā ir realitāte.
Raivēn ietaupi no kabatas naudas un nopērc kādu vizuli,rotiņu,poperi vai vobleri un sāc provēt ko noķert,a to nākamais jautājiens būs ko uztaisīt no aviācijas bumbas ko lietojamu lai ko normālu uztaisītu jābūt arī priekšzināšanām uz dullo vien nekas prātīgs nesanāks,tā ir realitāte.
Raivens97 - No šampja korķa var uztaisīt popperi, vari apskatīt šeit! Bet vispār jau Zivinens taisnību runā. Labāk pamēģini sākumā ar dažāda veida pirktiem mānekļiem, lai saprastu kas un kā un paralēli eksperimentē ar savējiem Spiningošana ir tāda joma, kur eksperimenti nebeidzās nekad
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man vispār bleķi ir visejošākie. Rotiņi un šūpiņi - tie ir mani iecienītākie mānekļi Pēc tam seko vobleri un vismazāk lomus esmu noķēris uz gumijām un silikoniem
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
eu, kāds ņemas ar rotiņu būvēšanu? es te biku pamēģināju, bet šamie negrib lāga griezties....stāvošā ūdenī vēl kkas notiekas bet upē, kur uzreiz šim jārubī, negrib.....
Lapiņas rotiņiem labāk pirkt jau gatavas, kas rūpnieciski ražotas. Vai pirkt lētos rotiņus un tos pārveidot pēc sirds patikas un saviem ieskatiem