laikam tur gudrība ir tajās lodītēs, kas zem lapiņas, lai regulētu lapiņas leņķi. bet man kkā nesanāk, nerubīju tur fišku- kāpē... šitos pa jaunam sataisīju. kad laidīšu uz upi, tad iemēģināšu. paliku vairāk bumbiņas apakšā, nekā iepriekšējo reizi.
Slaidās lapiņas ir paredzētas straujākiem grāvjiem. Vari pačekot ,vai drāts pie tās cilpiņas ir ideāli taisna un ,vai cilpiņa vav par stipru saspiesta vai izvērsta.
man jau ar vajag straujākam grāvim...drāts ir taisna. bet pamēģināšu ar cipiņu ko paregulēt, ja atkal negriezīs. Viepli, a Meps Longi tak cmuki griež jau no paša sākuma, kā tikuši ūdenī...
esmu mēģinājis ar ''pieciršanu''. dažam rotam palīdz. tik tā lapa tā baigi plati un smagi griež...nez, kā to pieregulēt? ņemšu plaķenes līdzi un mēģināšu kkā to lapu locīt, lai mainās spēle un dažs vispār lai sāktu griezties. moš, pēc pārdesmit gadiem sasniegšu Mepsa līmeni:))
man liekas,ka tev tas serdenis ir pamatigi par smagu,rotiņš velkot prekš tās lapiņas stāv par slīpu lai tur kaut kas rotētu.pamēģini vajadzīgo svaru kustīgā variantā pievienot rotiņam priekšā.pēc manām domām tad tai lietiņai vajadzētu aiziet.