Dalamies pieredzē par paštaisītajiem mānekļiem,gūtajiem lomiem,kādus materiālus labāk izvēlēties u.t.t.
Pats esmu mēģinājis veidot poperi no bērza izvirpojis biju, taču kad sākās problēmas ar āķu ievietošanu, vēlme ar laiku pazuda un es kaut kur pazaudēju savu smuko poperi, kurš diemžēl tā arī netika izmēģināts.
Vēl es esmu uzlabojis šūpiņus tiem ap āķi apsienot sarkanu dzijas kušķīti,kas zivij atgādina motiļus,līdz ar to tā spēle ir pilnībā savādāka un zivs reakcija arī uzreiz mainās.
Tiesa ziemā,bet esmu uz mormiškām dzeltenas gumijas lodītes (kuras pats biju izveidojis) spraust uz āķa un tas baltajām zivīm atgādina barības gabaliņu vai maizes bumbiņu , tiesa neko nenoķēru ,bet man šķiet raudiņām un pličiem vajadzētu labi ķerties.
Man ar tā taisīšana nepadodas,ņemu no meistariem kas pieprot to lietu,par lomiem nesūdzos,kaut ne visi ko ņem no meistariem strādā,tad aizstiep atpakaļ vecis pielabo bišku un atsāk ķerties. var paņemt roku darba 3 vienādus pēc skata,vienu ņems labi ,vienu vidēji un trešo nemaz,tas no manas pieredzes.Ir meistari uz kuru darinājumiem grūti ko noķert jo no 10 reāli strādā 1.Ja meistars pazīstams nav problēmu,aiznes un vai nu samainīs vai pielabos,ja sveš tad nu nekā
Lai taisītu rotiņus Tev ar kādu zobtehniķi jāiepazīstās,no šiem var dabūt labas stieples,arī divlatnieku izvalcēs.No kā serdi gatavosi un cik smagu tas jau gaumes jautājums
Raivi pirms ko sāc taisīt ir jābūt jau bišku profam copē,jo pirms taisa jau jāzin kādu rotāciju pie minimāliem apgriezieniem varēs izspiest.Viņam jārotē jau pie ātruma 1km. stundā ātruma.Vari paeksperimentēt aplīmējot ar hologrammām.Pats ķert zivis māku labi,bet mānekļu gatavošana man nepadodas.Bet nu cepuri nost Tev par uzņēmību.