Šodien kanālā pie tilta saķēru kādus 2,5-3kg zivju Nekā mega liela, bet normāli cepjamie asari, dažas raudas(viena smuka) un kas interesanti, ka trāpījās arī bullīši. Trīs rijīgākos, kas bija ierijuši, atstāju Man patika šodienas cope
Pēdējās trīs reizes diezgan labi ķērās raudas. Mīlgrāvja kanālā un divreiz Daugavā pie Ķengaraga. Interesanti, ka citas zivis praktiski neķerās, bet raudas trāpās labu izmēru. Vakar kaut kas liels Daugavā uz baltajiem tārpiem norāvās. Nāca ārā riktīgi labi, bet diemžēl norāvās....kā vienmēr Ja tā bija rauda, tad rekordrauda Pēc pretošanās dikti līdzīgi karūsai vai līnim, bet kaut kā neticās, ka tādā vietā un vēl tik vēsā laikā, kāds no tiem varēja pieķerties. Moš liels asaris iekāroja baltos? Bet tas būtu ierijis visticamāk...... Visļaunākais jau ir tas, ka pat nedabūju redzēt, kas par monstru bija galā
Visļaunākais jau ir tas, ka pat nedabūju redzēt, kas par monstru bija galā
Katrā ziņā Anatolij tu pats esi ši foruma plidiņmakšķerēšanas monstrs Nezinu kāpēc citi neko neraksta par pludiņošanu ,laikam tu esi vienīgais ,kas šo metodi vel piekopj Nu,izņemot mani Bet tā kā man nekā nekad neķerās (nu ļoti retos gadijumos) tad man prieks vismaz palasīt kas citiem ķerās Tā turpināt
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Nezinu kāpēc citi neko neraksta par pludiņošanu ,laikam tu esi vienīgais ,kas šo metodi vel piekopj
Pārējie vienkārši neko neraksta, ir pietiekami pludiņmakšķernieku pie ūdeņiem. Kaut gan jāatzīst, ka ar gruntenēm un spiningiem ir vairāk
Quote (marti)
anatolij, uzliec bezinerces spoli un noregulē. tad nenorausies.
Domā man inerces spole? Es ar to nemāku! Bremze ar it kā normāli pieregulēta. Vienkārši nepaveicās. Parasti man lielās aiziet kopā ar āķi, jo nepareizi sienu, bet te vienkārši nebija laikam labi vēl paņēmusi
Es tak pirms šitiem lielajiem vējiem biju aizbraucis uz molu cerībā uz asariem. Stundas laikā nenoķēru nevienu asari un vispār nevienu zivi, toties aprāvu kādas četras pavadiņas un arī vēlāk pludiņu, pēc kā arī uzreiz aizlaidos
Esmu nobriedis rīt pamērcēt pludiņu. Visticamāk necopēs tāpat kā pirmajā reizē, bet gribās jau ar pludu pasēdēt atkal dance
Gan jau kaut ko saķersi. Zivs vēl kūtra. Piebaro, uzliec 3gr pludu, ja nav straume, 0,7m pavadu, 12nr āķīti, vajadzētu kādai pieķerties. Ēsma slepenā, kā parasti. Iebarojamais ūber slepens.