Asarus var makšķerēt visu dienu,noteikta laika nav.Galvenais atrast kur viņi koncentrējas.Katrā vietā asaru cope (necope ) var krasi atšķirties-vienā baigais ņēmiens,bet citā tie principā vispār var neņemt vai arī var "atvērties" uz īsiem laika periodiem (teiksim 20-30 min.) vairākas reizes dienā (ta saucamā mikrocope 0.Nu kautka tā.Vienkāršāk nevaru izskaidrot,citi var nesaprast
Piekrītu paganelam Principā asari copē visu gadu un jebkurā laikā, tikai citreiz rūpīgi jāmeklē KUR?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es pensionārs, man brīva laika daudz. Daugava netālu no mājas, tāpēc bieži vien uz pāris stundām aizeju. Pie tam skatīties uz pludiņu man patīk daudz labāk kā uz zvaniņu, vai mētāt spiningu
Vakar biju Juglas ezerā. Sejā pūta nepatīkams vējš, bet trīs ķīšus un vienu asari noķēru Izdomāju pārvākties uz Juglas kanālu un pasēdēt uz dzīvo. Vienu ķīsi uzkabināju uz āķa un ielidnāju ūdenī. Pēc tam pagriežos un skatos, ka kaķi izķeksējuši manus dzīvos no spainīša un jau ēd tos Uz iemesto ķīsi copes nebija, bet ar parasto pludiņnieci noķēru vēl divus asarus. Viens pat bija ap 300gr Vismaz kaķiem kaut kas tika, kaut pirmos paņēma bez atļaujas