[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, Bebrs, kreisais, Zivnieks  
Pludiņmakšķerēšana
voblaDatums: Pirmdiena, 27.08.2012, 19:03 | Ziņa # 826
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 9
Reputācija: 0
Statuss: Izgājis
biju copē uz upītes 620 gramu dažādu zivju

J0nisDatums: Pirmdiena, 27.08.2012, 23:12 | Ziņa # 827
Kompānijas dvēsele
Grupa: Savējie
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
ja

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

AlbertsDatums: Otrdiena, 04.09.2012, 14:11 | Ziņa # 828
Komentāri: 492
Reputācija: 2
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
Karūsas ostā ir klāt! zivs
Lielas nav, bet atvilkties var labi :)

Vienmēr uzklausi arī citu viedokli.

eduksDatums: Otrdiena, 04.09.2012, 14:19 | Ziņa # 829
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (Alberts)
Karūsas ostā ir klāt! zivs
Lielas nav, bet atvilkties var labi :)

Jūrā!?

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

parcopiDatums: Otrdiena, 04.09.2012, 14:23 | Ziņa # 830
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Eduks, viņas tak nāk tajās mazajās ostās iekšā. Jūrā gan. Grabovskis ar nesen kaut ko rakstīja, ka sanākušas. dance

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

eduksDatums: Otrdiena, 04.09.2012, 14:26 | Ziņa # 831
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Eduks, viņas tak nāk tajās mazajās ostās iekšā. Jūrā gan. Grabovskis ar nesen kaut ko rakstīja, ka sanākušas. dance

Kruta, nebiju domājis, ka jūrā šīm arī patīkot dzīvoties! ...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

AlbertsDatums: Otrdiena, 04.09.2012, 14:29 | Ziņa # 832
Komentāri: 492
Reputācija: 2
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
Mazajās ostās, kas pie jūras katru gadu tās sanāk tūkstošiem :)
Reku arī NG atskaite :)
Es pats aizvakar nedaudz paķēru :)

Vienmēr uzklausi arī citu viedokli.

parcopiDatums: Otrdiena, 11.09.2012, 23:25 | Ziņa # 833
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Tātad par šodienas līdaku copi, pareizāk necopi :D
Jau no rīta diena ievirzījās ne tā kā vajadzētu, bet tomēr sanāca izbrīvēt laiku copei. Aizbraucu uz garāžu pēc laivas, tur satiku Marti, kas cītīgi minās ar velo velo
Marti bija tik laipns un palīdzēja man uzkraut uz mašīnas jumta laivu, un vēl iedeva vienu mazu dzelzs nieciņu, lai es varētu paairēties. Tad nedaudz papļāpājām un es devos Vecdaugavas virzienā. Ielaidu laivu. Bez akumulatoriem uz paštaisītās tačkas tas ļoti viegli izdarāms :)
From September 11, 2012

Ielaidos Vecdaugavā, ūdens mierīgs laiks foršs! ja
From September 11, 2012

Ik pa laikam papūta arī vējš un nedaudz uzlija, bet pa lielam laiks bija super! :)
Aizbraucu uz ruduļu vietu un jau drīz vien tiku pie pirmā rudulēna :)
From September 11, 2012

Saķēru kādus desmit mazus ruduļus un raudas un tad noķēru riktīgu makanu :D
From September 11, 2012

Izdomāju pamainīt vietu, un pareizi darīju. Tur jau sāka ķerties normālāki ruduļi :)
From September 11, 2012

From September 11, 2012

Tad pieķēras pat kāds virs 400gr, ko negaidīju, tāpēc tas atkabinājās. Vēl izvilku pāris 300niekus, ko atlaidu, jo tie līdakām par lielu un apsvēru domu, moš ķert ruduļus, ja tie labi ķeras un nafig tās līdakas :D Tos lielākos ruduļus nenofočēju(kurus atlaidu), jo nevarēju atrast telefonu. Ruduļu man jau pietika un es devos uz līdaku vietām.
From September 11, 2012

Bet man nelika mieru doma, ka nevaru atrast savu telefonu. jau biju samierinājies, ka esmu to noslīcinājis, bet tad to atradu ruduļu spainī :D Nezinu kā tas tur nokļuva, bet viņš tur bija atradies vismaz 30-40min :D Viss strādā, tikai atkal nobeidzies mikrofons :D Laikam ūdensizturīgajiem arī ir sava vājā vieta.
Līdaku vietās(vairākās) man tikai viena cope. Mēģināju arī spiningot,bt uz spiningu nebija ne piesitiena. Sāka nākt miegs :D
Tad mani sāka aplenkt gulbju ģimene un es jau nopietni apsvŗu domu laist pa pēdām :)
From September 11, 2012

Bet viņi aizpeldēja savās darīšanās un mani lika mierā :)
Miegs sāka nākt vēl vairāk :D
From September 11, 2012

Lai neaizmigtu, es devos mājās. Labāk būtu palicis ķert ruduļus :D
Pie mašīnās mani nez kāpēc sagaidīja aiz logi tīrītāja aizlikts puskaltis ķīsis :D
From September 11, 2012

Tas laikam veiksmīgam dienas noslēgumam.......bt te Tev nu bija. Visas iespējamās pārbrauktuves ciet, lai tiktu uz garāžu un tas pats arī braucot no garāžas. Reizēm gribās ar bazuku tās abas pārbrauktuvs vienkārši nonest :D
Tādi lūk mani šodienas piedzīvojumi, jo satiku Predragu Oblamoviču un Stoiko Ņivizučiču :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

copmanis78Datums: Otrdiena, 11.09.2012, 23:50 | Ziņa # 834
Copmanis-ziņnesis
Komentāri: 2573
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
parcopi, forša atskaite. ja

martiDatums: Trešdiena, 12.09.2012, 08:01 | Ziņa # 835
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
es tev vakar zvanīju lai apvaicātos kā ķeras. bet laikam tajā momentā telefons bija ūdens spainī :D

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

J0nisDatums: Trešdiena, 12.09.2012, 09:06 | Ziņa # 836
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Quote (parcopi)
Pie mašīnās mani nez kāpēc sagaidīja aiz logi tīrītāja aizlikts puskaltis ķīsis :D

Tas bij lidojošais ķīsis

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

BorodaDatums: Trešdiena, 12.09.2012, 11:24 | Ziņa # 837
Grupa: Dzēstās
Forši, forši Aigar! ja
lidojošais ķīsis... :D

spulgitsDatums: Trešdiena, 12.09.2012, 11:29 | Ziņa # 838
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
parcopi ja

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

AnatolijsDatums: Sestdiena, 15.09.2012, 20:13 | Ziņa # 839
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Šodien nedaudz paākstījos Daugavā no krasta ar pludu. Viena raudiņa un viens asarītis :D
Samirku gan labi :(

Za ribalku!

AnatolijsDatums: Trešdiena, 19.09.2012, 13:59 | Ziņa # 840
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Vakar pie Daugavas nedaudz pasēdēju. Švaki. Dabūju vien pāris asarus virs 100gr, vienu raudu, pāris pličus un vienu breksīti. Bija vēl daži mikrobi, kas tika atlaisti :D

Za ribalku!

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv