Eduks, viņas tak nāk tajās mazajās ostās iekšā. Jūrā gan. Grabovskis ar nesen kaut ko rakstīja, ka sanākušas.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tātad par šodienas līdaku copi, pareizāk necopi Jau no rīta diena ievirzījās ne tā kā vajadzētu, bet tomēr sanāca izbrīvēt laiku copei. Aizbraucu uz garāžu pēc laivas, tur satiku Marti, kas cītīgi minās ar velo Marti bija tik laipns un palīdzēja man uzkraut uz mašīnas jumta laivu, un vēl iedeva vienu mazu dzelzs nieciņu, lai es varētu paairēties. Tad nedaudz papļāpājām un es devos Vecdaugavas virzienā. Ielaidu laivu. Bez akumulatoriem uz paštaisītās tačkas tas ļoti viegli izdarāms
Tad pieķēras pat kāds virs 400gr, ko negaidīju, tāpēc tas atkabinājās. Vēl izvilku pāris 300niekus, ko atlaidu, jo tie līdakām par lielu un apsvēru domu, moš ķert ruduļus, ja tie labi ķeras un nafig tās līdakas Tos lielākos ruduļus nenofočēju(kurus atlaidu), jo nevarēju atrast telefonu. Ruduļu man jau pietika un es devos uz līdaku vietām.
Bet man nelika mieru doma, ka nevaru atrast savu telefonu. jau biju samierinājies, ka esmu to noslīcinājis, bet tad to atradu ruduļu spainī Nezinu kā tas tur nokļuva, bet viņš tur bija atradies vismaz 30-40min Viss strādā, tikai atkal nobeidzies mikrofons Laikam ūdensizturīgajiem arī ir sava vājā vieta. Līdaku vietās(vairākās) man tikai viena cope. Mēģināju arī spiningot,bt uz spiningu nebija ne piesitiena. Sāka nākt miegs Tad mani sāka aplenkt gulbju ģimene un es jau nopietni apsvŗu domu laist pa pēdām
Tas laikam veiksmīgam dienas noslēgumam.......bt te Tev nu bija. Visas iespējamās pārbrauktuves ciet, lai tiktu uz garāžu un tas pats arī braucot no garāžas. Reizēm gribās ar bazuku tās abas pārbrauktuvs vienkārši nonest Tādi lūk mani šodienas piedzīvojumi, jo satiku Predragu Oblamoviču un Stoiko Ņivizučiču
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vakar pie Daugavas nedaudz pasēdēju. Švaki. Dabūju vien pāris asarus virs 100gr, vienu raudu, pāris pličus un vienu breksīti. Bija vēl daži mikrobi, kas tika atlaisti