Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es nopirku gardā, pie smukajām meitenēm div paciņas ar kaut kādu iebarojamo. Būs jāpārbauda, kas tie par brīnumiem, 2x lētāk par salmo brudu. p.s. visvairāk jau patika aicinājums viņas apmeklēt biežāk.
Ja par iebarojojamo. Brekšos ejot kad vajag vairāk ņemu 15 L spaini, ieberu 1/4 no spaiņa zivju kombikormu, uzleju virsū vārītu ūdeni, tik daudz lai nedaudz, 2-3 cm pārklāj kombikormu, atstāju 15-20 min uzbriest, pēc tam pa virsu vienu paku veikala barības, paku auzu pārslas, visu samaisu. Beigās tik cik vajag ūdeni pieleju ar ūdeni atšķaidītu melasi 1:1, nemaz tik dārgi nesanāk, spainis pilns
Galvenais ar iebarojamo nepārforsēt,savādāk var panākt pretēju rezultātu.Vecdaugavā uz līni topā gan ķieģelīts gan uz makarona ņem,bet Kundziņsalā padod ko tārpveidīgu
Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!
Šorīt no ašpadsmit līņu copēm izdevās pavilkt tikai četrus, bet krastā izvilkt tikai vienu. Vot tā ir augstākā dunducisma pakāpe
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
A mēs šodien ar Anatoliju bijām Vecdaugavā. Pilnīga necope! Varēja saķert tikai ruduļus. Anatolijs noķēra vismaz vienu breksīti uz 200gr un to pašu kopā ar zivju uzglabāšanas tīkliņu noslīcināja Necopēja nevienam, ar ko runājām! Rīt ar Aigaru un Anatoliju uz Ķīšezeru jāmauc!
Tava kultūra ir tas, ko tu dari, kad Tevi neviens neredz ...