[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, Bebrs, kreisais, Zivnieks  
Pludiņmakšķerēšana
parcopiDatums: Ceturtdiena, 24.05.2012, 13:34 | Ziņa # 751
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (eduks)
Kāpēc nepamēģini uz ķieģelīša bumbiņu

Tāpēc, ka dunduks :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

jutrixDatums: Ceturtdiena, 24.05.2012, 13:36 | Ziņa # 752
Jokplēsis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Jāpāriet uz ruduļiem un vīķēm :D

sveicināts pulciņā :D

The most dangerous animal in Japan is ninja

spulgitsDatums: Ceturtdiena, 24.05.2012, 14:25 | Ziņa # 753
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Tāpēc, ka dunduks

1.Auzu pārslas
2.Ķieģelīts
3.Makarons
4.Kukurūza
5.Spraukumi
6Visu sajauc un rezultāts.
Pielikumi: 9538431.jpg (84.7 Kb)

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

BorodaDatums: Ceturtdiena, 24.05.2012, 18:25 | Ziņa # 754
Grupa: Dzēstās
Quote (spulgits)
1.Auzu pārslas
2.Ķieģelīts
3.Makarons
4.Kukurūza
5.Spraukumi
6Visu sajauc un rezultāts.

Garšīga putriņa sanāk! :)

BorodaDatums: Ceturtdiena, 24.05.2012, 20:02 | Ziņa # 755
Es nopirku gardā, pie smukajām meitenēm div paciņas ar kaut kādu iebarojamo. Būs jāpārbauda, kas tie par brīnumiem, 2x lētāk par salmo brudu. svilpo
p.s. visvairāk jau patika aicinājums viņas apmeklēt biežāk. :D

BebrsDatums: Ceturtdiena, 24.05.2012, 21:22 | Ziņa # 756
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Ja par iebarojojamo. Brekšos ejot kad vajag vairāk ņemu 15 L spaini, ieberu 1/4 no spaiņa zivju kombikormu, uzleju virsū vārītu ūdeni, tik daudz lai nedaudz, 2-3 cm pārklāj kombikormu, atstāju 15-20 min uzbriest, pēc tam pa virsu vienu paku veikala barības, paku auzu pārslas, visu samaisu. Beigās tik cik vajag ūdeni pieleju ar ūdeni atšķaidītu melasi 1:1, nemaz tik dārgi nesanāk, spainis pilns

Nav bildes- nav zives :D

BorodaDatums: Ceturtdiena, 24.05.2012, 21:38 | Ziņa # 757
Nu ja, tā tas ir. Es parasti esmu tāds pofigists, kas ķer bez īpašas barošanas. :D Tik pēdējos dažus gadus šo to iemetu zivju labsajūtai. :D

RaichaDatums: Ceturtdiena, 24.05.2012, 21:44 | Ziņa # 758
Komentāri: 532
Reputācija: 4
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Quote (Boroda)
Es parasti esmu tāds pofigists, kas ķer bez īpašas barošanas. :D Tik pēdējos dažus gadus šo to iemetu zivju labsajūtai. :D

vai ari negribi atpalikt no parejiem kas iebaro zivis svilpo

spulgitsDatums: Ceturtdiena, 24.05.2012, 21:58 | Ziņa # 759
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Galvenais ar iebarojamo nepārforsēt,savādāk var panākt pretēju rezultātu.Vecdaugavā uz līni topā gan ķieģelīts gan uz makarona ņem,bet Kundziņsalā padod ko tārpveidīgu raksta

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

AnatolijsDatums: Ceturtdiena, 24.05.2012, 23:51 | Ziņa # 760
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Šorīt ar Aigaru pilnīgs aplauziens. Pēc tā, kad Aigars aizgāja, visi mēģinājumi ar bija pa tukšo. Varēja saķert tikai ruduļus un pličus svilpo

Za ribalku!

BorodaDatums: Piektdiena, 25.05.2012, 12:30 | Ziņa # 761
Quote (Anatolijs)
Šorīt ar Aigaru pilnīgs aplauziens. Pēc tā, kad Aigars aizgāja, visi mēģinājumi ar bija pa tukšo. Varēja saķert tikai ruduļus un pličus

Vispār ir pretīgs Z vējš, tāpēc laikam nekā nopietna. Jācer, ka rimsies vakarpusē.

parcopiDatums: Sestdiena, 26.05.2012, 14:10 | Ziņa # 762
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Šorīt no ašpadsmit līņu copēm izdevās pavilkt tikai četrus, bet krastā izvilkt tikai vienu. Vot tā ir augstākā dunducisma pakāpe :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

jutrixDatums: Sestdiena, 26.05.2012, 14:24 | Ziņa # 763
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Šorīt no ašpadsmit līņu copēm izdevās pavilkt tikai četrus, bet krastā izvilkt tikai vienu. Vot tā ir augstākā dunducisma pakāpe :D

:D nene

The most dangerous animal in Japan is ninja

BorodaDatums: Sestdiena, 26.05.2012, 15:03 | Ziņa # 764
Quote (parcopi)
Vot tā ir augstākā dunducisma pakāpe :D

Nē, tā ir skola. :D

Koka_KlucisDatums: Sestdiena, 26.05.2012, 15:21 | Ziņa # 765
PP2 VIP
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1569
Reputācija: 6
A mēs šodien ar Anatoliju bijām Vecdaugavā. Pilnīga necope! nene
Varēja saķert tikai ruduļus. Anatolijs noķēra vismaz vienu breksīti uz 200gr un to pašu kopā ar zivju uzglabāšanas tīkliņu noslīcināja :D
Necopēja nevienam, ar ko runājām! alus
Rīt ar Aigaru un Anatoliju uz Ķīšezeru jāmauc! prieks

Tava kultūra ir tas, ko tu dari, kad Tevi neviens neredz ...

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv