[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, Bebrs, kreisais, Zivnieks  
Pludiņmakšķerēšana
parcopiDatums: Ceturtdiena, 24.05.2012, 10:30 | Ziņa # 736
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (Zivnieks)
par pēdējo bildi es kaut ko pateiktu, bet laikam paklusēšu

Viņas reāli ir visur :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Ceturtdiena, 24.05.2012, 10:35 | Ziņa # 737
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Šorīt biju ar Anatoliju uz rīta copi uz līņiem. Kaut kāda m@ucība! dusma
Barība nostrādāja ideāli, burbuļoja apakšā kā traks, bet neņēma ne pa kam. Viena 100% līņa cope bija, un vēl viena tāda aizdomīga, bet līni redzēju tikai ūdenī parādām sānus - pie kam vairākas reizes pie paša pluda dusma
Pličus un ruduļus uz mīklu gan varēja saķerties pietiekami :)

Bet nu nervi beigti ne tikai tāpēc, ka līnis piešņāpa un vienīgā cope uz līdaku makšķeres netika realizēta, bet tāpēc, ka visa Vecdaugava pilnīgi vārās. Lielās karūsas un ruduļi tagad berzējās tā, ka visas niedres čum un mudž un virs ūdens arī trādi rīdi notiek. Tas nav manai nervu sistēmai :D Uzfilmēt lāga nesanāca, video galīgi neataino patieso situāciju, kas bija krietni dzīvīgāka. Pie tam bača nosēdās, lai uzfilmēt vēl kaut ko...
Anatolijs vēl palika cīnīties hello
Pielikumi: 8051036.jpg (412.8 Kb) · 0542082.jpg (447.1 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

eduksDatums: Ceturtdiena, 24.05.2012, 10:42 | Ziņa # 738
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Aigar, gadījumos, kad līņi staigā burbuļodami apkārt, bet ne pa kam neņem, es pats personīgi praktizēju šādu risinājumu, ka nelieku ēsmu uz grunts, bet kādu gabaliņu virs, piemēram, 1,5 vietā 1-1,2m. Nezinu vai tā tikai sakritība, bet ļoti bieži izglābj no nulles rezultāta. Pat skeptiķi manu sievastēvu esmu par to pārliecinājis un šim rezultāts uzlabojies. Protams, arī par šo (kā parasti :D ) man ir sava teorija, bet lai tā tas arī paliek. Līņu kuņģu sekcija, starp citu, šogad atkal parāda tās pašas tendences kā pagājušo vasar un tas ļoti labi iederās arī pie augstāk minētās teorijas. :)

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

spulgitsDatums: Ceturtdiena, 24.05.2012, 10:46 | Ziņa # 739
Grupa: Savējie
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Ja copēji no grunts tad nākamreiz uzliec dziļumu kadus 20-30cm virs grunts reizēm pat puss ūdenī un reizēm tas nostrādā. raksta

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

eduksDatums: Ceturtdiena, 24.05.2012, 10:48 | Ziņa # 740
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Spulgits
Nu redz, ne es viens tā darbojos :) ...

spulgitsDatums: Ceturtdiena, 24.05.2012, 11:02 | Ziņa # 741
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (eduks)
Nu redz, ne es viens tā darbojos

Vienreiz līņu copē sēdēja blakus opis gados,es ilgi pētiju ko šis vēl liek klāt naktiniekam uz āķa,izrādās putaplasta bumbiņu lai naktenieks peldētu virs grunts.Rezultāti opim bija krietni labāki kā man. svilpo

jutrixDatums: Ceturtdiena, 24.05.2012, 11:05 | Ziņa # 742
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
paganels(pp), forša atskaite! ja

The most dangerous animal in Japan is ninja

jutrixDatums: Ceturtdiena, 24.05.2012, 11:07 | Ziņa # 743
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Parcopi, gan jau 5dien tiksi pie sava pirmā šīs sezonas līņa :) ja
Foršs video ja alus

The most dangerous animal in Japan is ninja

Ziņojumu laboja jutrix - Ceturtdiena, 24.05.2012, 11:07

spulgitsDatums: Ceturtdiena, 24.05.2012, 11:10 | Ziņa # 744
Quote (parcopi)
Kaut kāda m@ucība!

Nākamreiz neņem kameru līdz un būs Līnis taada svilpo Video labs ja

parcopiDatums: Ceturtdiena, 24.05.2012, 11:12 | Ziņa # 745
Multimakšķernieks
It kā mēģināju arī virs grunts, bet vējš traucēja visu to padarīšanu. Tā pusotra cope tieši bija, kad ēsma bija virs grunts, bet vējš maita nesa prom no iebarotās vietas diezgan ātri :(
Vispār ar katru gadu arvien mazāk māku piemānīt kādu līni :D

eduksDatums: Ceturtdiena, 24.05.2012, 11:16 | Ziņa # 746
Quote (parcopi)
Vispār ar katru gadu arvien mazāk māku piemānīt kādu līni :D

Tātad jāpāriet uz karūsām ;) ...

eduksDatums: Ceturtdiena, 24.05.2012, 11:17 | Ziņa # 747
Aigar, a ko liki uz āķa?

parcopiDatums: Ceturtdiena, 24.05.2012, 11:29 | Ziņa # 748
Multimakšķernieks
Quote (eduks)
Aigar, a ko liki uz āķa?

Sliekas(lielākas un mazākas), kukurūzu, baltos + kombinēju no šiem kopā arī. Pusotra cope bija uz pliku slieku. Lielu, bet ne naktenieku.
Karūsas man ar vairs neķerās :D
Jāpāriet uz ruduļiem un vīķēm :D

spulgitsDatums: Ceturtdiena, 24.05.2012, 11:43 | Ziņa # 749
Quote (parcopi)
Jāpāriet uz ruduļiem un vīķēm

eduksDatums: Ceturtdiena, 24.05.2012, 11:44 | Ziņa # 750
Quote (parcopi)
Sliekas(lielākas un mazākas), kukurūzu, baltos + kombinēju no šiem kopā arī. Pusotra cope bija uz pliku slieku. Lielu, bet ne naktenieku.

Kāpēc nepamēģini uz ķieģelīša bumbiņu (ne to mazāko :D ), man uz šo pēdējos 2 gados statistika daudzsološa - līņi svara diapazonā 1,3-1,5kg? ... Vēl šogad gribu arī uz makaroniem pamēģināt...

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv