Tikko no copes Ķīšezerā. Atkal pa nullēm. Piedevām liels vējš bija un nebija komfortabla cope. Izskatās, ka sakarā ar vēlo pavasara iestāšanos, normāla cope varētu sākties pēc nedēļas. Uz ko es arī ceru
Quote (Ozols)
Kāds jau ir bijis jaunajā Salmo veikalā Maskavas ielā 256b?
Ozols - šodien kā reiz tur iebraukšu pēcpusdienā. Kas tieši interesē? Varu iečekot.
Jan - biju. Man Daugavgrīvas veikals šķiet krietni labāks un Juglas Asaris arī, vienīgais labums jaunajam veikalam ir diezgan liela kātu un spoļu izvēle. Sev pat fīderi noskatīju, bet pagaidām nepirkšu(tehnisku iemeslu dēļ)
Šodien biju Vecdaugavā uz ruduļiem ar pludiņu. Sākumā atradu vietu, kur viens pēc otra ķērās tādi mazi rudulīši, kurus laidu vaļā: Vēlāk gan atradu arī vietu, kur ķērās jau salīdzinoši normāli ruduļi. Dabūju septiņus ruduļus un vienu nelielu raudu. Priekš pirmā pavasara loma ar pludiņu nav slikti!
Šodien biju aizgājis līdz Ķīšezeram. Laiciņš labs, bet copes nav. Pat ruduļi pie niedrēm negribēja ķerties. Līdz maija mēnesim laikam uz Ķīšezeru vairs neiešu, jo no krasta jau īsti tur nav kur ķert. Lūk tā man šodien izgāja, nācās palikt bez
Šodien biju aizgājis uz Vecdaugavu tīri uz ruduļiem. Ķērās labi, bet mazi. Pārsvarā visus laidu atpakaļ. Sev paturēju pavisam maz un lielākos no mazajiem.
Satiku vienu copmani, kurš stāstīja, ka šorīt viņa kolēģis jau ir izmānījis 800gr karūsu. Man ar likās, ka niedrēs, ik pa laikam, kaut kas gana liels asti parāda. Gribēju to skatu nofilmēt, kamerai baterijas bija nosēdušās. Varbūt tiešām karūsas jau pamodušās. Līdakas arī, ik pa laikam, izrāda aktivitāti
Ruduļu cope ir diezgan sportiska padarīšana. Visu vēl vairāk apgrūtina fakts, ka šamējiem dikti patīk mazs dziļums un niedres. Es ne vienmēr uzdrošinos ar pludu ruduļos iet. Bet tā jau super - spēcīga zivs un pretojās līdz pēdējam!