Šorīt no rīta aizgājām ar senci uz Vecdaugavu. Šoreiz ar pludiņu un uz dzīvo. Neteikšu, ka baigi labi ķērās, bet bez loma nepalikām. Es uz dzīvo noķēru līdaku atkal tieši 1kg un 57cm garu un vēl uz pludiņu dažas baltās, bet sencim paveicās ar 1,3kg karūsu. Tiešām skaista Rekur mans loms: Rekur mūsu kopējais loms:
Šorīt biju uz rīta copi, cerībā uz kādu līni vai karūsu. Bet šodien bija tāda diena, kad pilnīgi nekas nevedās...aukla visu laiku pinās, iemest precīzi nevarēja, divreiz kaut kas labs(līnis vai karūsa) pieķērās, bet izvilkt nevarēju Piedevām niedrēs, pilnīgi pie kājām, ņēmās tādas zivis, ka nervi vienkārši beigti Nezinu vai tās bija karūsas vai lielie ruduļi - nevarēja saprast. Galvenais, ka uz barību līņi noreaģēja labi, jau drīz pēc iebarošanas sāka nākt līņiem raksturīgie burbulīši, bet šodien nebija mana diena. Nākamreiz pirms copes jāpārmet krusts Uz dzīvo, kas netālu bija iemesta, vispār nevienas copes nebija. Bet zivis vispār diezgan aktīvas šodien bija, tikai man neķērās, pieļauju, ka citiem šodien bija veiksmīga diena Rekur mans rīta "dižloms"
Šodien biju ar laivu uz rīta copi. Aplauziens jau no paša rīta sanāca. Sākumā riktīgi sakoda odi, vēlāk izrādījās, ka esmu aizmirsis striķus un līdz ar to nevaru noenkoruties, tāpēc ieplānotās līņu un karūsu vieta aktrita. Peldēju uz brekšu vietu....tie ar neķērās....viens ap kilo pie pašas laivas aizgāja, tas arī bija viss. Reāli noķēru dažus pličus, asarus un citus sīčus, ko iesālīju(ne jau visus, lielāko daļu atlaidu, jo ķērās tiešām tikai mazie) un uztaisīšu voblas. Uz dzīvo vispār nebija nevienas copes, drusku arī paspiningoju, bet ar nekā. Piedevām jūtu, ka esmu nedaudz apdedzinājies saulē
Vakar vakarā ar Eduku bijām iepeldējuši Ķīšezerā uz brekšiem uz pāris stundiņām - rezultātā dažas raudas, plicēni un daži pavisam sīki breksēni. Nesanāca Edukam parādīt, ka arī Rīgas ezeros copē
Pasēdēju šodien ar pludiņu Lielupē, Kalnciema rajonā. Rezultāti neiepriecinoši + vēl samirku kā ūdensžurka Noķēru dažas vērā ņemamas raudas, dažus pličus, divus brekšus zem 500gr un vienu smuku asari ap 300gr. Pie niedrēm ķērās arī ruduļi, bet izmērs bija tik niecīgs, ka to nodarbi ātri atmetu