Kuzijs - Kā grunteni Tu šo kātu droši vari izmantot un aprīkot pēc kādas fīdera sistēmas, bet lieta tāda, ka fīderim ir speciāls kāta gals, kas arī ir galvenā fīdera atšķirība no parastas gruntenes. Domāju, ka kātu ar tādu testu vari izmantot arī kā velces spiningu, ja vien tas nav pārāk garš
Es šodien nenocietos un biju aizgājis ar pludiņu uz Vecdaugavu. Bet nebija nevienas copes Ne uz mīklu, ne mušu kāpuriem. Domāju, ka raudas kļūs aktīvākas, kad beigsies lieti un ūdens nebūs tik duļķains
Nupat no upes.Uz pludiņa viena nu ļoti maziņa raudiņa.Nez kāpēc aizdomas, ka aizķerta uz labu laimi.Zivju inspektori nesnauž.Nogrāba 2-vus "televizoršikus". Kāds var ieteikt normālu makšķerēšanas veikalu? Vēos nopietni atgriezties pie makšķerēšanas.Nepieciešams papildināt inventāru.Visiem priecīgas Lieldienas!
Kāds var ieteikt normālu makšķerēšanas veikalu? Vēos nopietni atgriezties pie makšķerēšanas.Nepieciešams papildināt inventāru.
Maz ticams, ka vienā veikalā būs iespējams atrast visu ko vēlies (pēc kvalitātes un cenas). Ja darīsi zināmu ko vēlies iegādāties un kādās cenās, būs vieglāk kaut ko ieteikt.
Ozols - par makšķerēšanas veikaliem Jan pareiz saka, vajag kaut ko konkrētāku zināt, lai ieteiktu. Bet pats pārsvarā apmeklēju trīs makšķernieku bodes, ja vien nevajag kaut ko specifisku, vai kādu vizuli, kuru var dabūt tikai mazākās bodītēs. Man patīk "Salmo" Daugavgrīvas ielā(tur ieteicam arī nokāpt pagrabiņā, jo pa lētu naudu reizēm tajā "Salmo Discount" var nopirkt sakarīgas lietas), tad Centrāltirgus paviljona otrā stāva makšķerbodīte un veikals "Āķis", kurš atrodās Berga bazāra teritorijā. Bet, ja vajag spoli vai makšķeri, tad labs veikals ir "Ēsma" Ģertrūdes ielā 64. Kaut kā tā
Šodien biju izlūkbraucienā pa tuvākajām ūdenstilpnēm. Ķīšezers jau vietām vaļā, bet tur vēl darīt īsti nav ko(ņemot vērā, ka Ķīšezerā vispār no krasta nav īsti kur copēt), Vecdaugava jau vietām vaļā un tur visai drīz jau var mēģināt un Daugava no jūras vārtiem līdz Kundziņsalai ir pilnīgi vaļā, tur arī jau var sākt mēģināt. Jūra arī ir vaļā un bez ledus. Bet galvenais mana brauciena mērķis bija viena maza upīte, kurā uzreiz pēc ledus nokušanas var paķert skaistas raudas, galvenais to brīdi nepalaist garām. Izskatās, ka jau var sākt mēģināt. Nākamnedēļ jau aizbraukšu izlūkos ar makšķeri Daugava:
Biju šodien atklāt sezonu ar pludiņu uz raudām tajā mazajā upītē, par kuru iepriekš rakstīju, un paliku pa nullēm Bija tikai viena vienīgā cope un to pašu nepiecirtu Toties, ja tic ticējumiem, tad man būs raiba vasara, jo šodien redzēju jau pirmos taureņus un pirmais, ko redzēju, bija raibs Nekas, sezona tikai sākās!