Priekš tādiem vajag laivā turēt vienu jūras kātu ar 100gr svinu galā...kad vienreiz ieliks bortā, tad nākamreiz padomās vai tik tuvu gribēs braukt....brīvdienās ķīšezerā vispār ir *opā ar šitajiem brīnummbērniem...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Man viens paziņa(starp citu krietni gados jau), laivā vienmēr ņem akmeņus un šādos gadījumos lādē tos pa laivām, kuteriem un slēpotājiem, ja tie brauc par tuvu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nevajadzēja palikt uz rīta copi Tāda pati necope, kā bija vakarā Parunāju vēl ar diviem copmaņiem, kas bija no rīta uz līņiem iepeldējuši, tiem tāds pats rezultāts. Kaut kas līnim šajās dienās nepatīk. Arī citas zivis neizceļās ar aktīvu copi
Quote (parcopi)
Man viens paziņa(starp citu krietni gados jau), laivā vienmēr ņem akmeņus un šādos gadījumos lādē tos pa laivām, kuteriem un slēpotājiem, ja tie brauc par tuvu
vienam, un gumijas pūslītī gan tas pasāciens var beigties ar neplānotu peldi un uzplēstu laivu
Zivnieks - tam onkam ir stiklašķiedras laiva un rokas vietā riktīgs vesers. Lai arī onka gados, negribētu viņu nokaitināt, vai tikt satvertam ar viņa tvērienu Bet tas tā, galvenais, ka reizēm šitādi pižoni tiešām reāli nokaitina, jo pilnīgi nerēķinās ar citiem
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Zivnieks ir Zivnieks, viņam zandarti ir daudz pierastāka suga, ko ķert. Gan jau arī mūsu bļodiņā kāds iespļaus
edzi Zivnieks kaulains un zandarti ar tiek dēvēti par kaulainajiem Pats saproti- saderība
Tad jau man jāmēģina tikai karpas, karūsas un līņi ķert
Jūlijā uz Daugavu negribi aizbraukt, man kāreiz ir doma uz samiem aizšaut kaut kad Un vispār - Zivnieks nav kaulains, bet glamūrīgi slaids. Bet es un Zivinens neesam resni, mēs esam būdīgi! Vot tā!!! Un vispār forums ir par makšķerēšanu un zivīm!