Kaut gan nezinu vai tā rekordu tabula nav biški pamirusi.
Rekordu tabula nav pamirusi, bet neviens jau nepiesaka savas fišas! Visi baidās no publicitātes
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vo, vo - varēsi vairākās tabulas ailēs iekļūt, tā kā joz tik pēc svariņiem
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu re,no copes esmu atgriezies,cope no 01;30-06;00 padsmit pusbrekšu svarā no 600-800 gr. Uz dzīvo viens zemmēra zonders amnestēts.Kopumā cope normāla un izdevusies. Ak jā,Esma bija gan baltie,sliekas,kukurūza ņēma uz balto :taada:Tas viss Rīgā.
Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!
Laiks no rīta vēl bija labs, iebarojām vietu, paši papeldējām gabalu tālāk un metām iebarotajā vietā. Nepagāja ilgs laiks, kad bračkam pieteicās milzu asaris
Vēlāk sākās lietus, un raudu cope pamazām pazuda. Pamainījām vietu un pārgājām uz asaru copi, kad lietus mums konkrēti apnika, tad peldējām krastā Loms pa 3 ar pus stundām tīri labs, vēl diezgan mazos atlaidām Tāds bija laiks:
Žēl, ka bračkam abi sīkie vēl nemakšķerē, tad varētu kopīgi trīs paaudžu pārstāvji doties copē
Quote (Zivnieks)
Ne asakas un lai viss izdodas!!!
Pie vella un paldies!
Tev arī ne asakas Ķīsītī, moš rīt tur saskriesimies, ja vēl nebūsi savu normu sestdienai saķēris
rītā man nekas ņisanāk, jāiet pie cienītās uz izlaidumu, a ja neaiziešu, bet aizlaidīšu uz copp...tad...gals nost tā kā man norma jāpiesit pa šodienu, ceturtdienu un piektdienu, vienīgi biš pa īsu...laikam jānopērk cienītai makšķerēšanas karte un jāsedina laivā lai sauļojās, ta varēs raut pa diviem
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
a ja neaiziešu, bet aizlaidīšu uz copp...tad...gals nost
Ceturtdien vai piektdien varu piepalīdzēt Kamēr vēl atvaļinājumā esmu Ā, piektdien nevaru, piektdien Imanti un man vakarā jākož cepumā
Esam ar Koka Kluci jau mājās, Anatolijs palika cīnīties ar odiem pa nakti, lai no rīta vēl pacopētu Par copi - pirmās divas stundas nebija neviena līņa, bet pēc tam palika mierīgāk :D Ja nopietni, tad tiešām nevienu līni nepiemānījām, un vispār pat mazie ruduļi ļoti švaki šodien ņēma Līņus gan redzējām, tieši iebarotajā vietā un blakus šad tad muguras parādīja, bet ķerties pagāni negribēja
Un šitie vēl pilnai laimei sāka vizināties vakarā turp šurp un ar slēpotājiem aizmugurē un bez. Galvenais tik nekaunīgi - brauc gandrīz gar pašu laivu un pilnā hodā. Laikam elementārās pieklājības normas bija aizmirsušās mājās
Tāda bija tā cope. Cik satikām citus copmaņus, visi sūdzējās par necopi, laikam diena nelabvēlīga copei Nekas, nākamreiz! Jāskatās, ko Anatolijs norīta dabūs, varbūt rīts būs veiksmīgāks, vakarā šis ar neko prātīgu nebija dabūjis, kad braucām ar bračku krastā
Un šitie vēl pilnai laimei sāka vizināties vakarā turp šurp un ar slēpotājiem aizmugurē un bez. Galvenais tik nekaunīgi - brauc gandrīz gar pašu laivu un pilnā hodā. Laikam elementārās pieklājības normas bija aizmirsušās mājās
Shitaadiem vajag airi izlikt:)Nu vismaz slēpotājam:) Savulaik Lielvārdē ātri atradinājām no šitam štellēm, kad atgriezās krastā:)