Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kad biju jaunāka, man nepatika iet uz kāzām, jo visas tantes bakstīja man sānos un teica: “Tu nākamā!” Par laimi viņas to pārstāja, kad es to pašu sāku darīt bērēs!
Vīrs atnāk mājās. Skatās - istabas vidū pliks vīrietis. - Kur tad sieva? - Skapi?!? Vīrs pieiet pie skapja, atver un saka: - cik reizes man tev jāsaka - ne jau tev, bet viņam jāslēpjas! Viņam!
Tava kultūra ir tas, ko tu dari, kad Tevi neviens neredz ...
Šorīt atveru leduskapim saldētavu lai izņemtu kādu mežacūkas kotletīti ko uzšmorēt, skatos saldētavā kaut kāds salocīts papīrs nolikts. Izrādās ka puika uzrakstījis ziemasvētku vecītim vēstuli, tur nolicis un nevienam neko naf teicis
Šorīt atveru leduskapim saldētavu lai izņemtu kādu mežacūkas kotletīti ko uzšmorēt, skatos saldētavā kaut kāds salocīts papīrs nolikts. Izrādās ka puika uzrakstījis ziemasvētku vecītim vēstuli, tur nolicis un nevienam neko naf teicis hello
Manēlais atkal taisījās rakstīt vecītim vēstuli, lai šis uzdāvina viņam siltus zābakus, ar ko tētim līdz copē ziemā iet... Nopirku tāpat, jo negribēju iziet visu rakstīšanas-sūtīšanas procedūru, kuras katru soli mazais makšķernieks izkontrolētu līdz sīkumiem :D. A tā ietaupīju naudu uz konverti un pastmarku :D ...