Tiesas process. Tiesnesis saka apsūdzētajam: - Redzat, seši liecinieki liecinājuši, ka jūs esat laupītājs! Apsūdzētais: Padomāt tik, seši.. Par jums, tiesneša kungs, man 60 cilvēku tādas lietas sastāstīja, ka, ja viņiem ticēs, tad mums kopā būs jāsēž!
Jaunā māte pie psihiatra: - Ziniet, dakter, es visu laiku baidos par savu bērnu. Šausmīgi baidos, nevaru ne ēst, ne gulēt, ne uz brīdi atstāt viņu vienu. - Piemēram, no kā jūs baidāties? - Baidos, ka viņš varētu izkrist no gultiņas, bet es to nedzirdētu. - Un tik vien tās problēmas? Novāciet paklājiņu no gultas priekšas.
Puisis stāsta: "...nu lūk, kāzās es uzaicinu līgavu uz pirmo deju. Dejojam pirmo, otro, trešo... Te pēkšņi pieskrien tas psihopāts, jaunais vīrs, un no visa spēka sper viņai pa kājstarpi..." Klausītāji: "Nabadzīte, laikam viņai ļoti sāpēja." Puisis: "Kas tad viņai, bet man trīs pirkstus salauza..."
Notiesātais izbēg no cietuma. Cietuma priekšnieks visur izsūta bēgļa fotogrāfijas: pretskatā, profils no labās puses, profils no kreisās. Nākamajā dienā no tuvākās mazpilsētas ziņo; - Fotogrāfijas saņēmām. Visi trīs noziedznieki nošauti aizturot.
Meitene veikalā iepērkas - pērk 1 piena paku, 1 jogurtu, 1 vienreizlietojamo trauku komplektu, 1 zobu pastas tūbiņu, 1 zobu birstīti... Kasieris, jauns puisis, skatās uz to visu un saka: - Tu laikam viena pati dzīvo... Meitene (koķetējot): - Jā! Kā tu uzminēji? - Tev purns neglīts, kā ar ķieģeli dauzīts!
Tava kultūra ir tas, ko tu dari, kad Tevi neviens neredz ...
Соседкa попросилa знaкомого прогрaмму устaновить нa ноуте. Он всё сделaл, и нa зaстaвку постaвил фотку своего котёнкa. Его друг посмотрел, постaвил вместо котёнкa огромный член. Знaкомый не зaметил и отдaл ноут. Онa через чaс звонит: - Сaш, a чёй ЭТО, нa экрaне? ))) - Мой! Приходи, дaм поглaдить!...