[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
parcopiDatums: Trešdiena, 15.05.2013, 04:15 | Ziņa # 6781
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14175
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Jāiet i! hello

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

jkalvitisDatums: Trešdiena, 15.05.2013, 10:48 | Ziņa # 6782
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 28
Reputācija: 3
meklējot lasāmvielu par līni, netīšām, uzdūros rakstam, kurā publicēta foruma biedra Anatolija fotogrāfija. hello
http://spoki.tvnet.lv/tribine/Udensrozu-karalis-Linis/642159

BorodaDatums: Trešdiena, 15.05.2013, 11:10 | Ziņa # 6783
Grupa: Dzēstās
Quote (jkalvitis)
meklējot lasāmvielu par līni, netīšām, uzdūros rakstam, kurā publicēta foruma biedra Anatolija fotogrāfija.

Anatolijs - Spoks! :D

parcopiDatums: Trešdiena, 15.05.2013, 15:31 | Ziņa # 6784
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Atpakaļ esmu! hello
Anatolija divas bildes ja

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Trešdiena, 15.05.2013, 16:03 | Ziņa # 6785
Multimakšķernieks
Šorīt redzēju veselu cūku ģimeni ar visiem sīkajiem. Nepaspēju nofočēt, jo pat apstulbu. Toties nedarbus vēlāk nobildēju foto

Pielikumi: 4661656.jpg (483.7 Kb) · 9780558.jpg (384.2 Kb)

ljubitexDatums: Trešdiena, 15.05.2013, 18:43 | Ziņa # 6786
Grupa: Savējie
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Šorīt redzēju veselu cūku ģimeni ar visiem sīkajiem.

Kur tu viņus redzēji?

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

BorodaDatums: Trešdiena, 15.05.2013, 18:51 | Ziņa # 6787
Mēmeles krasts izskatījās tieši tāpat - viss dubļos un rakumos. Tikai vainīgi makšķernieki. :) Bet tīrība gan bija, jo bij izliktas 3 sabiedriskās miskastes. Visu godīgi salikām tajās.

parcopiDatums: Trešdiena, 15.05.2013, 19:21 | Ziņa # 6788
Multimakšķernieks
Quote (ljubitex)
Kur tu viņus redzēji?

Vecdaugavā :)

dadziicDatums: Trešdiena, 15.05.2013, 22:56 | Ziņa # 6789
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Šodien biju iebraucis veikalā pie mūsu vietējā Šaņina - nu pie Karpu Vitālija.
Visjautrākais bija, ka viņš neiespringstot nosauca 10 laivas, kuras startēs LČ spin. no laivām, ar dzinēju jaudu virs 100 zs! izbrins
Startā būs ko redzēt!
Pats čempions vēl savu baseni nav sagatavojis startam.

Vispār viss iet uz to, ka drīz būs LČ izmantoajmo laivu motoriem jaudas ierobežojumi. Es tikai un vienīgi PAR.

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

martiDatums: Ceturtdiena, 16.05.2013, 07:16 | Ziņa # 6790
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (dadziic)
Vispār viss iet uz to, ka drīz būs LČ izmantoajmo laivu motoriem jaudas ierobežojumi. Es tikai un vienīgi PAR.

es arī PAR. līdz 5zs :D alus

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

dadziicDatums: Ceturtdiena, 16.05.2013, 07:17 | Ziņa # 6791
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Quote (marti)
līdz 5zs

tad sacensības jātaisa par stundu garākas :D

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

martiDatums: Ceturtdiena, 16.05.2013, 07:43 | Ziņa # 6792
Estēts
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
a vispār sacensībām jāpopularizē veselīgs dzīvesveids un dabas saudzēšana. jābrauc ar airiem vai elektromotoriem :)

BorodaDatums: Ceturtdiena, 16.05.2013, 14:07 | Ziņa # 6793
Vai kāds negrib netālu no Rīgas pasēdēt uz līņiem? Piektdienas vakars līdz sestdienas rīts. Degvielai piemetīšu, vietu parādīšu. :)

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 16.05.2013, 16:46 | Ziņa # 6794
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Klau draugi, draudziņi! Vai kāds izmanto mobilās ierīces ar android programmatūru kā primitīvu gps aparātu priekš copes? Tobiš vai ir iespējams atzīmēt kādu punktu kaut kur ezerā, saglabāt un pēc tam to punktu arī atrast? Google maps tādu opciju nepiedāvā, endomondo var iezīmēt maršrutu, bet man liekas, ka pēc tam tikt virsū tam pašam maršrutam arī nav iespējams...
Baigi negribu šogad pirkt gps aparātu, bet kaut kādu punktu atzīmi gribētos veikt...

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

martiDatums: Ceturtdiena, 16.05.2013, 17:14 | Ziņa # 6795
Estēts
man bija garminā sapunktots viss ķīšezers. šogad pirmajā maijā ieslēdzu, skatos - visi punkti pazuduši...
nu i nafig :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv