Lai būtu lustīgāk, tad izdomāju, ka lielākās plēsīgās zivs ieguvējs dabūs balvu no Bārdas fonda. Pietiks ar fočeni, jo tai jābūt noteikti saudzīgi atlaistai. Tāpat balvu dabūs neplēsīgās zivs ieguvējs, ja darīs tāpat. Nofočēs un atlaidīs. Es konkursā nepiedalos, jo būšu pašieceltajā žūrijā.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tikko iekoda 2013. gada pirmais ods. Es to instinktīvi nositu, kaut labi zinu, ka pirmajiem 100 odiem ir jāļauj kost, tad nākamos vairs īpaši nejūt. Viss! Eju lasīt naktstārpus.
I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Raksts par bīstamību Audupē pārnests uz sadaļu "ziņas" un nedaudz pierediģēts!
Mjāaa.....es ar nezinu, kad līņos tikšu. Vispār maijs tāds saspringts mēnesis, bet no jūnija palieku tiki vienā šeptē, tad gan jau copei biežāk varēs pievērsties
vispār kaut kāds sviests tai mūsu valstī notiek! līdakai, kuru vecajā eiropā neuzskata par ēdamu zivi, pie mums uzliek papildus liegumu nārsta laikā. tajā pat laikā tauta izmirst, izbrauc un visādi citādi iet mazumā. ierosinu skaistās, siltās dienas pasludināt par latviešu nārsta lieguma dienām - oficiālām brīvdienām!
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!