[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
parcopiDatums: Svētdiena, 19.05.2013, 12:06 | Ziņa # 6796
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14175
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Iedeva man palasīt šitādu grāmatu :)

Autors tāds dīvains frukts, bet grāmata lasāma, vismaz tik tālu, cik jau izlasīju :)
Pielikumi: 2430314.jpg (106.2 Kb) · 6752654.jpg (82.3 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Svētdiena, 19.05.2013, 13:09 | Ziņa # 6797
Grupa: Dzēstās
Zinu, atlasījos. :D

parcopiDatums: Pirmdiena, 20.05.2013, 07:05 | Ziņa # 6798
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Nevaru saprast rīt uz reņģi aizbraukt, vai kur citur kātiņu iemērkt? doma

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Pirmdiena, 20.05.2013, 09:05 | Ziņa # 6799

eidisDatums: Otrdiena, 21.05.2013, 16:47 | Ziņa # 6800
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 105
Reputācija: 5
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Cik reāla iespēja ir tikt pie kāda zandarteļa vai ašuka pie Vanšinieka? Iepirkās aukla jigam, pāris ēdamās gumijas, vēl šis tas. Neesmu nekad zandartu pat mēģinājis ķert, jo mana upe ir Gauja gar Igaunijas robežu, diemžel tur zandartu nav. Varbūt kāds man varētu ierādīt kā tā lietas darāmas Daugavā?

Tight lines!

martiDatums: Otrdiena, 21.05.2013, 17:31 | Ziņa # 6801
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
eidi, uz zandarti pēc 1. jūnija

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

eidisDatums: Otrdiena, 21.05.2013, 17:33 | Ziņa # 6802
es runāju kopumā, jo lēnam jāsāk nobriest tai lietai! Vidusskolas eksāmeni jānoliek un tad vajadzētu mēģināt kādu piemānīt :)

Tight lines!

martiDatums: Otrdiena, 21.05.2013, 17:36 | Ziņa # 6803
Estēts
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
nav ne jausmas kā daugavā, bet ja tu domā no krasta, tad pieļauju, ka tas ir iespējams pie mīlgrāvja tilta, kur čīšezers.
tur daudz copmaņu parasti no krasta vālē. tad jau kaut ko arī noķer. arī tas pats salmo pārdevējs rio tur ar džigu darbojas. daugavā pie mangaļiem ar varētu būt ok no krasta.

BorodaDatums: Otrdiena, 21.05.2013, 17:53 | Ziņa # 6804
Quote (eidis)
Cik reāla iespēja ir tikt pie kāda zandarteļa vai ašuka pie Vanšinieka?

Pilnīgi reāla iespēja. :) Cik ir dzirdēts no Griezēja kunga, tad tā fiša tur ir. Laikam no Pārdaugavas puses, pie sviedru bankas. Vecrīgas pusē arī dažreiz stāv pat ap 10 gudrinieku ar gruntenēm.

parcopiDatums: Otrdiena, 21.05.2013, 18:39 | Ziņa # 6805
Multimakšķernieks
Ni salu tilta tak veči pa kluso ar sēž uz zandartu. Tā, ka var mēģināt no abien krastiem, kur vin var tikt klāt :)

A man vakariņas ja
Pielikumi: 9906956.jpg (261.8 Kb)

eidisDatums: Otrdiena, 21.05.2013, 18:49 | Ziņa # 6806
Bus jauna nodarbe pec konsultacijam. Man pari Vansu tiltam ir viena pietura. :) Kads tur aptuveni dzilums varetu but un attiecigi cik lielu dziggalvu vai ceburasku lietot?

Tight lines!

BorodaDatums: Otrdiena, 21.05.2013, 18:54 | Ziņa # 6807
Quote (eidis)
Kads tur aptuveni dzilums

Nav ne jausmas. Bet kā jau tiltu būves vietās - ir dziļumi, ir seklākas vietas. Vajag tik rakt. :D
Atrodi kaut kādos portālos Griezēju, gan neatteiks padomu.

parcopiDatums: Otrdiena, 21.05.2013, 19:10 | Ziņa # 6808
Multimakšķernieks
Es domāju, ka virs 10gr vajag noteikti. Tā romēr iz Daugava. No krasta iztaustīt būs vieglāk un tālāk varēs aizmest, ja būs kādi 18-20gr pat :)

eidisDatums: Otrdiena, 21.05.2013, 19:21 | Ziņa # 6809
Baidos, ka tik daudz mans kats neiztures. Man ir micro dzigs, 2,7 m, bet ar nolauztu dalu no jutigas spices, vairs nav 1-10, bet noteikti vairak. Japaskatas ka vins uzvedas pie vairak ka 10 gramu smagiem dzigiem. :)

Tight lines!

martiDatums: Otrdiena, 21.05.2013, 19:32 | Ziņa # 6810
Estēts
man liekas, la 9gr tur jābūt ok. ka ne vēl ar tiem pašiem 7gr.
ja nav baigā straume. ja straume, tad gan vairāk. daugavai nekad nevar zināt cik vajadzēs, ņem dažādus.
un spici aizej nopērc daugavgrīvas servisā jaunu. tagad vēl viņām vajadzētu būt. maksā kādus 8 latus droši vien.

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv