neteiktu gan, ka lets. kadreiz stradaju Liepajas bode. Tagad gan vairak nav, man liekas. Pirms tam tur faters pirkas tapec, ka vareja dabut caur pazinju, pa tiesho no vairumtirdzniecibas. Veluki bij normali tur kadreiz, cipars tads pats ka maximas aparatiem, bet garantija divi gadi ramim, plus ritoshajam gadelis(ja pareizi atceros)...
Interesē, vai kāds no Jums, copējot ar grunteni vai fīderi tumsā, izmanto kādu no mākslīgajiem gaismekļiem? Protams, pieres lukturītis ir laba lieta, bet gribētos ko tādu, lai rādiusā +/- 1.5m būtu, vismaz, pustumsa (ērtāk kko sameklēt, nesabradāt) ir ideja par diviem variantiem: 1) http://www.patrioti.lv/product/lv/Laterna/ ; 2)kādu no dārza lampām, tās uz saules baterijām.
+
Jan, esi ticis pie pavadiņu maka? Ja esi- kāda un kur?
Quote (Jan)
Iespējams neesmu izteicies pietiekoši skaidri, krieviski saucas povodočņica (поводочница). Var būt dažādi gan pēc izskata, gan konstrukcijas. Pielietojums- iepriekš sagatavotu pavadiņu (dažāda garuma, dažāda pavadiņu materiāla, un dažādiem āķiem) uzglabāšanai. Šeit daži iespējamie veidi:
paganels Tev tiešām uz spiņiem ir 1000 spoles? tas tak ir tīrākais mikrodžiga izmēriņš...
Lietoju gan ,un nevis spoles,bet vienu spoli (diezgan pelto Ryobi Stamina_) un pārsvarā vienu spini Šad,tad ielūru ,kas lācīšiem vēderā,tad nu droši varu teikt,ka tai spolei iekšā ne vella nav +/- 0,12mm pītā aukla uzlien 136m.Puikam bija 2000,to spoli lietoju 1-2 reizes gadā.Esmu tiktāl pieradis,ka nav ne mazākas vēlēšanās vasarā 12-14 stundas no vietas cilāt 2500 vai 3000 bandūru.Tiko atkratījos no 4000,ko man pērn atveda švaģeris,tā spole man uzdzina zosādu.Tā kā krokodīlus nemedīju,tad asarim,zanderim un piezvejā siļķēm, pietiek atliektiem galiem.