Kads zin kada situācija ir Varkali? Ir doma 6dien aizbraukt uz donku pasedet! vai tomer varat ieteikt kadu labaku vietu,jo Varkali esmu ne parak biezi bijis un nezinu ka tur ir ar isti ar to kersanos! Ir dzirdets ka biezi cilveki tuksa aiziet!
Šodien sanāca vēlreiz uz copi aizbliezt. Bijām ar Zivnieku Ķīšezerā Ķērām uz dzīvo un uz spiningu. Laiciņš gan pamatīgi sabojājās Katram tika pa līdakai. Zivniekam uz dzīvo zemmēra līdaķele, kas tika atbrīvota un man uz spiningu knapi mēra līdaka. Bet galvenais jau ir cope!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
sveiki! Vai kads nejeteiks kadu makskeresanas vietinju Ape vai tuvuma,lai brivdienas ar telti ar bernu un suni varetu atpusties un ari meginat ko nokert...paldies
Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani
Man ar jautājums Vai kādam nav kādu ziņu par Matiņu ezeru. Brīvdienās būšu Raganā ,doma ir ka vajadzētu pacopēt pie reizes Internetā nekā prātīga nav visas ziņas vecas kā mana vecvecāmāte Varbūt ka vēl vienīgi pameklēt kur var piebraukt pie Gaujas ,kartē atradu kautkādu Mednieku ielu kas kas ved uz tiltu pār Gauju Nekad nav būts tajā pusē ,būs kautkur jāmaldās Ja kāds ko neieteiks . Paldies !!!
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Vispār jau ir divi tie Matiņu ezeri ir divi.Saucamajā vecajā matiņā veči sēž gan uz līņiem un brekšiem.Ja vēlies uz Gauju,tad braucot no Raganas puses lejā pa kalnu uz Siguldu aiz vecās turistbāzes būs ceļš pa kreisi tur var iebraukt jo tur diezgan patālu ved ceļš gar Gauju ,vai arī pārbraucot Siguldas tiltam iet uz abām pusēm ceļi tur ar var mēģināt copēt.
Ir doma kādu rītu aizstaigāt uz Ķīšezeru (iepriekš tur neesmu spiningojis)... bet tur derētu laiva. Varbūt kāds zina, vai Ķīšezera krastā ir iespējams bez liekas ķēpas noīrēt laivu? Un kādās cenās? (i-netā nekādu sakarīgu info par šo tēmu sameklēt neizdevās - var noīrēt tikai ar iepriekšēju pieteikšanos un arī tad, kā noprotu, pasākums nav orientēts uz makšķerniekiem)
Agrāk Ķīšezerā varēja noīrēt laivas Mežaparkā. Bet tās tā kā atpūtas laivas, kaut gan nedomāju, ka tas ir lēti, ja kas tāds vēl pastāv. Nu jā, atradu to, kur ar iepriekšēju rezervāciju! Rekur, arī uz Jaunciema pusi ir!! Domāju, ka ar Jaunciema gatves adresi arī jāsāk, jo par to ir info arī copeslietās, ka tur izīrē Tas Mežaparka variants dārgs un čakars lielāks, ja iepriekš jārezervē. Ja galīgi neko nesanāk sarunāt, tad sarunā ar kādu kopā doties uz copi - te jau Ķīšezera apmeklētāju daudz