Tās laivas Langā esmu manījis, bet nezināju, ka izīrē
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Aizmukām no Ventas meklējumos,nedaudz aiz Skrundas uz leišu pusi uzdūrāmies karpu dīķim bariņš ar vietējie jau bij nogruntējies uz nakts copi(manā klātbūtnē puisis izcēla smuku karpu 4-4,5kg.)Uzsitām klaču un izrādās tur dzīvo ne tikai karpas ir brekši labi zandarti,līņi utt.Kas man patika ir tas,ka samaksā 5ls.diennaktī un par noķerto zivju kg.nav jāmaksā un 25ls.vari copēt visu gadu Dīķis tiešām feins,ja kāds sadomās uz turieni laist,aprakstīšu vietu sīkāk
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Jāaizlaiž uz Vecdaugavas attekām, jāpamētā no krasta spinings Gribās izstaigāties, cik var laivā sēdēt
kkā nekad kanālā neesmu nevienu makšķernieku manījis
Es gan esmu manījis, bet tikai ar pludiņiem. Esmu manījis pie Jūrskolas tajā galā un arī pie autoostas Kad strādāju ostā, tad veči stāstīja, ka pie ieejas kanālā zuši labi ķeroties. Pārbaudījis neesmu
Quote (kapracis)
bet incanti-vai maz drīkst, jo parks itkā...
Rīgas pašvaldības kārtības noteikumus visus pārlasījis neesmu, bet manuprāt nekādi aizliegumi attiecībā uz makšķerēšanu tur nav Neērti, ka cilvēki daudz apkārt