Jautājums-vai lielupē pie Kalnciema tilta ir kāda laivu noma?
Tieši pirms tilta labajā pusē, ja no Rīgas brauc. Vismaz agrāk bija
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Labvakar!Ilgu laiku neēmsu bijis Buļļupē tāpēc prasu Jums...ja kāds nesen ir tur bijis varbūt var padalīties ar informāciju kas tur tagad notiekas,kā ūdens līmenis u.t.t.
Es diezgan regulāri copēju Buļļupē. Rītabuļļu/Vakarbuļļu galā. Pašlaik līmenis augšā. Ar fīderi ņem neregulāri, bet gadās uztrāpīt uz brekšiem. Asari arī klejo, tā ka var teikt - ka viss notiekas. Jāmāk tik pierunāt nedaudz!
Johnny_Bravo paltdies!Bet uz Vakarbuļļu galu tikai pavasarī pakaļ vimbām uz Lielupi...Tā ka tu cope vakarbuļļu galā man tev viens jautājums ja nav noslēpums kas tad tur vispār ķerās tajā ietekā kur upe nevis ietek,bet beidzas.Reizi tur biju mēģināju gan ar pludu,gan ar fīderi,bet nekā.
Šodien, braucot uz darbu, pamanīju, ka pie Mīlgrāvja kanāla makšķerniekiem nozagts krasta gabals, kur varēja copēt. Osta paplašinājusi savu piekrastes teritoriju un uzslējusi betona krastu. Tas ir virzienā prom no Vecmīlgrāvja. Tagad jārēķinās, ka tur palika mazāk vietas, kur no krasta pacopēt!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Varēt jau var, bet neērtāk. Sevišķi, kas ūdens līmenis būs augšā. Bet nu tas tā, vnk ievēroju izmaiņas, mani personīgi tas praktiski neietekmēs!
Johnny_Bravo, Rīta buļļos šorīt tā pati situācija,biju copēt no kādiem sešiem rītā līdz 9:00 šitādi uz slieku ņēma kā traki,palika zaj^ebal ka rij iekšā visu laiku un pavadas jāsien aizbraucu mājās.