Paganel tā arī ir ,esmu bijis tur neskaitāmas reizes ,bet pēdējā laikā vieni zemmēri un nekas vairāk Nu līņi gan reizēm gadoties labi bet līņot nēsmu bijis . Ņu par to jauno bāzes vietu gan neko nezinu parasti braucu turp no dzelsceļa puses,bet vispār man liekas ka tur vairs īsti darīt navko
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Pa purvu ar spini noņēmos kādus četrus gadus.Pašos dīķos copēju maz,tikai atsevišķās vietās.Pārsvarā laidos pa kanāliem.Zemmēru daudz-trenēju reakciju zanderu copei Tukšā arī reti biju,siļķi virs mēra starp kādiem 20 zemmēriem praktiski vienmēr varēja noķert.Izmērs patika -1,5-2,2kg.Vēlajos rudeņos pa dienu gadijās4-6 mēra līdaķeles.Vislabāk šancēja 5cm perlamutrabalts Manns predatoriņš.Uz viņa standartā sēdās mēriņi svarā no1,7-2kg.Siļķu killers Nr.1-Relax Shark-4 dzeltenā krāsā ar melnu muguru.Pērn 1.maijā pazaudēju interesi,jo puse no iecienītā maršruta palika otrā pusē."Mednieku " diķī parasti ilgi neuzkavējos ,viens krokodīls mani tur vienmēr sagaidija,bet tas nebija manējais un īpaši arī necentos,jo man vairāk patīk atraktīva cope ir bijuši galā arī trīs monstriņi,bet visi mani ir apčakarējuši. Uz līņiem gan varētu aizšaut.Pārbraucot no vienas vietas uz otru ļoti bieži esmu redzējis uz aci 1,5-1,8kg līņus.Uz līņiem tā arī neesmu bijis,roka vienmēr ir grābstijusies gar špini.Vēlajos rudeņos es tur bieži biju praktiski vienīgais copmanis.Tantuki sevisķi priecīgi nebija,jo copēju no tumsas līdz tumsiņai ,tāpēc parasti "atpirkos" ar kādu līdaciņu.
Kāds varbūt zin ko pastāstīt par šito -> http://maps.google.lv/?ll=56.949281,24.250345 ūdens pleķi? Sestdien biju aizripinājis ar felli - izskatījās, ka kāds arī tārpus peldināja, bet slinkums bija braukt prasīt.
es te kaut kad iesāku pa brīviem brīžiem veidot karti par vietām kur var laivu iznomāt un pacopēt: http://maps.google.com/maps.....118652 iespējams, jau ka kaut kas tur vairs neštimmē un daudz kas nācis klāt jauns.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Esmu ar ričuku braucis. Vasarā tauta peldas, sauļojas, pikniko, arī grunteņo. Gan jau kaut kas tur ir. Ja nebūs dropmaņpiknik brigādes, tad labā laikā var atpūsties.
vai man garām braucot tikai rādījās, bet liekas, ka uz zivnieka zanderu sēkļa sarkans karogs plīvoja... jutrixam pa logu ar tālskati jāpaskatās. bet ka tik nav salikti tīkli ar "zinātniskajiem nolūkiem" tagad arī uz kantīm pie golfa kluba
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!