Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
šodien noķēru iedegumu dažās vietās pie tam riktīgi. atkal mūlis sarkans, bet šoreiz smuka strīpa no cepures vairāk dzērām alu un pļāpājām. iekodām baltezera simsona restūzī svaigu līni un zandartu atpakaļceļā kolēģi izmetu mežaparka, bet pats steidzos pamētāt. taču ātri vien secināju, ka nez enkura nav aršana. kaut kā man viens šnapijs nokoda mikrodžigu ar visu pavadu... bet pēc tam tajā pat vietā viens cits iekrita uz tādu pašu MJ tvisterīti, tikai šoreiz jau ar pīto auklu + titāna pavadu iefilmēju un atlaidu. rīt ielikšu video. baigi daudz safočēju šodien. biju paņēmis no darba normālo stobru 100-400 mm pelēko teleobjektīvu. safočēju daudz urlas tuvplānā. daži arī čurājoši un citi plikiem dubeniem sauļojošas meitenes ar
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
principā tāds maršruts ir ideāls visai dienai. lai nav steigas. šodien izbraucām ap desmitiem, mazajā baltezerā bijām ap 13.00 atpakaļ mežaparkā bijām 17:00 bet tas tā lēnā garā nesteidzoties. steidzoties es esmu atbraucis no mazā baltezera līdz jaunciemam pusotrā stundā. tas ar maniem 5hp un zaļo vannu (pella). ja jau normāls spridzeklis un pastala, tad tas ir viens kuiļa rūciens. bet tā nevar kadrā nāras un urlas ieķert aliņu ar tik daudz tā nevar izdzert
nu es tev par to maršrutu varu daudz pastāstīt kaut kad izzortēšu un parādīšu arī bildes. tur ir ko redzēt, tici man. es to saucu par braucienu no austrumiem uz rietumiem. jaunciema gatves tilts ir robeža.