Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pa lielam tā arī bij Pašvak, pašvak asarus 13 ar MJ tik salasijām, no līdakiem ne smakas, toties tajā posmā nebija būts Mēmelē, tīri normāls posmiņš ir kur seklāks i kur dziļāks uz rudeni iespējams būs jāiegriežas vēl...
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šito0 krancīti ar laivā iestūmis Es biju no 5dienas uz 6dienas nakti. 2 mēri, kaudzīte ar smukiem asariem, viens zuts un labs breksis, kurš pārsteidzoši trāpījās kamēr ar cast netu mailes lasīju
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
bet pēdējā laikā (kādas četras reizes) tikai šitā:
Viens no labākajiem video par copi, ko esmu redzējis nesen. :)))))))) Ceru sagaidīt apm. 20 min. garu filmiņu par to pašu, nu tas man miegam... :))))))))))))
Karoče ielaidos es šodien uz vakara copi jau laicīgi. Knapi iebraucu, jau pirmo reizi mani lietus pamērcēja. Tad pazaudēju ap divām stundām laika, lai mailes saķertu ar pludiņu. Pāris reizes atkal pamērcēja. Nostājos sākumā ezerā. Apkārt asaris lēkā, bet neņem ne manu dzīvo, ne uz spini. Mērcētājs un brīžiem arī liels vējš gan darīja savus nedarbus - man vairākas reizes viss sapinās dēļ vēja un dabūju bārdas piņķerēt vaļā. Ezerā noķēru vienu asari uz spini un degvos prom. Pamēģināju nedaudz Mīlgrāvja kanālā. Pāris copes, bet nekā. Toties divreiz aprāvu savu dropšota sistēmu. Devos uz Daugavu. Jau uzreiz, kā atbraucu, noķēru vienu asari un tiku pie mēra žaņa, gandrīz 49cm. Tad bija vēl dažas cope uz dzīvo, divās no kurām, piecērtot paliku bez āķa(līdaku nedarbi). Jau tuvojš tumsiņa, bet man tāds vakars, ka viss visu laiku pinās un trūkst nost. Pilnai laimei vēl pakāsu ļoti smuku zandartu. Jau praktiski biju dabūjis līdz laivai un tad pārtrūka pavada. Ka neiet, tad neiet! Līdz tumsiņai vēl dažas cope, kas netika realizētas un laidos prom, pa tumsu nepaliku. Sausajā atlikumā man seši cepamie asari, viens mēra žānis un beigti nervi! Kaut kā tā!
kāpēc nelietis? es jums abiem vakar devu handikapu, iebraucāt vairāk kā stundu ātrāk pamērcēties lietū pirms tam visu izstāstīju, kur, kā un cikos es ķeršu zivis. paši visu sapiņķerējāt
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Es noteikti! Norāvu vismaz piecas dropšota sistēmas, uz pašu vakaru jau vairs nesēju. Plus visu laiku viss piņķerējās. Divreiz līdaka āķi nokoda, plus lielais žanis saplēsa pavadu jau netālu no laivas.... Un vispār - sapratu, ka es ļoti slikti sienu dropšota sistēmai āķi. Man bieži nesanāk, viņš paliek cilpā karājoties. Pie kam vējā un lietū to vispār grūti izdarīt. Kā Tu sien to āķi, pēc kādas sistēmas?
tavā forumā ir tāda sadaļa - viss par dropšotu tur otrajā lapā esmu ielicis video (liekas, ka pirmajā lapā Dadzītis ir ielicis to pašu) tāds mezgls man jau gadiem rullē.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!