Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Gan jau, gan. Vairāk, vai mazāk, bet būs! Šogad jau ar biežāk sanāks savā galā pacopēt. Vispār domāju, ka būs laba sezona. Nē, es pat zinu to, nevis domāju!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien biju iebraucis Ķīšezerā. Turpināju "obkatku" motoram un pie viena izmēģināju kā Deeper darbojas laivas režīmā un kā zīmē dziļuma kartes. Stiprinājumu bumbai uzmeisteroju pats ar stieples, telefona turētāja un izolentas palīdzību. Deepers laivas režīmā zīmē tīri smuku bildi un arī smukas dziļuma kartes. Tikai viena problēma - joprojām nesaprotu kā var uzzīmēto karti izmantot. Lai nākamreiz braucot, jau kartē rādītu kā pārvietojos pa jau sazīmētajiem dziļumiem, nevis zīmētu pa jaunu. Mercury motors dūc perfekti, ar visu esmu apmierināts. Pavisam minimāli arī pacopēju. Uz mikriodžiga tiku pie viena ašuka, bet līdaku vietā izvilku garu naktsšņori ar daudz āķiem. Laikam pasen ielikta, jo āķi tukši un aprūsējuši jau pat. Tā man šodien gāja. Jau pavisam drīz uzsvars jau tiks likts uz copi! Ne asakas visiem!
Tā kā vakar vakarā tika ielasītas maijvaboles,tad bija jāpamēģina šodien Gaujā kādu sapalu noķert.Vienam sapalam (500g) iekārojās uzkost vaboli un tas arī šodien bija viss.Laiciņs jau nu gan pie upes pa pirmo.
Tā kā vakar vakarā tika ielasītas maijvaboles,tad bija jāpamēģina šodien Gaujā
man te viens copmanis(ne tu ) tikko stāstīja ka viņš ar maijvaboli ķerot sapalus uz grunteni ,nesaprotu kā tas darāms .maijvabolei tak jāpeld pa virsu,vai kļūdos ,pats neesmu nekad sapalus speciāli ķēris varbūt vari paskaidrot kā sapalu meistars vai viņš muld vai tā varētu būt ???
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Biju ar laiviņu Sausajā Daugavā. Līmenis zems un copes švakas uz pludu. Mēģināju spiningot arī, bet nevienas copes!
Ir arī doma rīt šo vietu apciemot, bet pēc tava ieraksta mans optimisms saruka Nu nekas jameģina būs moš pa nedēļu lielās sanākušas Vairak uz asari domāju ar MJ