Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Zutis 61cm. Noķerts Daugavā uz maili. Makšķernieks Renārs Gorsvāns!
Šodien kopā ar ģimeni aizgāju uz Ventu. Tipa izpeldēties, bet, protams, paķēru līdzi arī makšķeri. Tā peldoties un peldinot arī tārpu, 2 stundu laikā šo to arī noķēru.
Tava kultūra ir tas, ko tu dari, kad Tevi neviens neredz ...
Tipa izpeldēties, bet, protams, paķēru līdzi arī makšķeri.
Priekš 2h copes tiri labi, es pa 6 h vakar daudz, daudz švakāk saķēru vai pareizāk sakot nesaķēru Nolēmu, ka to vietu vairs šogad neapmeklēšu, rīt meģināšu līdakas patramdīt sausajā daugava.
šodien forši ar bērniem pacopējām. pa pēcpusdienu un vakaru ašuku dažu labu tīri smuku ieskaldījām. daudz mazo žanīšu. vakarā tikai žani ar DS bet ar kaifu, jo copes bija daudz :) tikai problēmas ar mēru. tikai viens bija mērā, pārējie kā sarunājuši - 40 :) daudz zivju atlaidām paaugties. bet sajūta, ka ar katru nedēļu šie paliek ar vien druknāki. drīz būs lielie ar klāt.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Šovakar laikam pārbaudīšu kas tur īsti notiek ar tiem asariem un zandartiem!
Kā jau augstāk rakstītajā minēju, biju pacopēties nu nevar baigi sūdzēties un nevar jau arī lepoties jo jebkura cop pie ūdeņiem jau ir izdevusies cop, bet rezultātā 2 zemmēri ar līdaku un bonusiņā 10 asari tika pierunāti ar Mepps 3.Nr.(vid. svarā 100-200 g.), lai gan asaris nebij merķazivs tas šodien bij samērā ēdelīgs, ja būtu pareizais aprīkojums un nemedītu līdakas domaju asari būtu 2x ja ne 3x vairāk, bet kā būtu ja būtu... var būt arī nekā nebūtu! Laiciņš gan bij foršs, ne pilītes nenolija, kaut arī 12 km tālāk virs Rīgas bija novērojams baigais pelēcis.
Je6ka - tad jau ļoti labi. Tikai tīrīt tos asarus nav patīkami
Quoteje6ka ()
jo jebkura cop pie ūdeņiem jau ir izdevusies cop
Labi teikts!
Es vakar ielaidos uz vakarpusi sava gala industriālajos ūdeņos. Kopā uz ūdens biju 4stundas. Lomā paturēju 12asarus, kādi 8-9vēl nospruka un kādi 5-6tika amnestēti izmēra dēļ. Kopumā forši pavadīts vakars, loms ar tika! Pārsvarā visu saķēru uz saviem iemīļotajiem rotiņiem, bet šī iemesla dēļ bija maz iespēju tikt pie kāda zandarta. Jo maiļu smeļamais salūza uzreiz otrajā smēlienā, bet dropšota sistēmu izmantoju ļoti maz, par cik mēŗķa zivs arī bija asaris un man labāk padodas tos noķert tieši uz rotiem! Satiku arī Marti ūdeņos. Beidzot viņš var atļauties sēdēt laivā apenēs, kā bija gaidījis no pavasara!
Paldies Jutrix par inventāra uzticēšanu. Vienam 5zs motorītis ir pilnīgi pietiekami. 23-24km/h var vizināties!
es vakar rezultātā tā arī paliku ar 3 smukiem asariem :) copes kalendārs mani pievīla. bet vispār es pie tā vainoju to, ka pielīmēju laivā mērlentu, lai ir, kur zivi nomērīt un vēl paķēru līdzi, pārmaiņas pēc, arī uztveramo tīkliņu. un tieši šo iemeslu dēļ zivis no manis izvairījās :( a bet copēt apenēs - tas ir kaifs!
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!