Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pa skaisto! Bet garšas ziņā man labāk tie bullīši patīk, vilkt gan vējeni daudz foršāk!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tā nu es neteicu Bet bullītis toč ir garšīgāks, vai tā pati reņģe. Šitās atkal izrāda daudz cienīgāku pretošanos ar visām svecēm! A tā - man gandrīz visas zivis garšo......nu labi, varbūt par ruduli neesmu sajūsmā, bet ar kā pagatavo
Bijam sestdien aizbraukuši uz jauno vietu-skaistu ezeru. Bišku pamētāju spiningu-trīs līdakas,divas zemmēra 47cm un kadi 30cm tika atlaistas,viena ap 60cm uzcepta uz grila mazā un
Urmaas, a kā mums zināt, ka div dienas nebiji bīrfestā un tagad nepūt pīlītes?
A pats pirmo reizi biju aizbraucis reņģi palūkoties Mongoļos. Jebaķ-kapaķ, tā nav cope, tas ir darbs bet pirmai reizei bija interesanti. Arī ašuks jau sāk mola galā grozīties...
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!