Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
ķīšezers. šodien pirmais metiens un tīklā... tas pie jaunciema. tīkls reizinātājos, piezvanīts policijai, taču saņēmu diezgan nogurušu un necerīgu atbildi visi pa maksimu, nav kas atbrauc pēc tīkla kauns tiem pretekļiem, kas izmanto situāciju (migla+maksima). bet tā vispār ar zivīm švaki. līdaka nē, asaris tikai rets vietējais. izvilkām kaimiņam laivu un ieziemojām. pēc tam iedzērām šņabi.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Rīt ieplānots noslēgt sezonu copējot no laivas. Doma pavelcēt un padžigot. Laika apstākļi rīt nelutinās, tāpēc vietu pieejamība būs ierobežota. Nez mailes var vēl iesmelt, vai labāk nemaz laiku nezaudēt un vietas vairāk laivā tad būs, bez maiļu spaiņa, papildus makšķerēm un bomja maiļu smeļamajam tīkliņam
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
ar mailēm ir auzas, bet mēģināt jau var pirms 2 nedēļām 3 stundu laikā kaut ko sasmēlu, bet nu kulīte bij putās zvanīja kaimiņš...teica, ka ūdenslīmenis esot ar vētru bijis tāds, ka ūdens bijis garāžās, mans plosts nocelts nost no pāļiem un aiznests kanāla galā...šovakar iešu skatīt, ko darīt...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
mans plosts nocelts nost no pāļiem un aiznests kanāla galā...šovakar iešu skatīt, ko darīt...
Ta jau jautri Oki, rīt izdomāšu ņemt maiļu smeļamos pričendāļus, vai nē
.teica, ka ūdenslīmenis esot ar vētru bijis tāds, ka ūdens bijis garāžās, mans plosts nocelts nost no pāļiem un aiznests kanāla galā...šovakar iešu skatīt, ko darīt...
Nu jau ciešams līmenis, bet iepūtīs Z, ZR tad atkal būs virs 2.5m.